Cum să ai sâni fermi chiar dacă slăbești

Un corp cu linii fine şi bine definite este imaginea pe care femeile doresc s-o vadă în oglindă. Pentru obţinerea acestui scop, ele îşi schimbă modul de viaţă, de alimentaţie şi încep a transforma obiceiurile de îngrijire a corpului într-un adevărat ritual. Totuşi în toată această poveste a frumuseţii un lucru este inevitabil –  slăbirea sânilor. Dacă vrei să ştii ce poţi face pentru a-ţi menţine pieptul ferm, atunci e bine să ştii că…

separator

Începând cu structura anatomică a sânilor, aceştia sunt formaţi din glanda mamară care este acoperită cu un strat de grăsimi şi susţinută de muşchii pectorali. Atunci când adaugi în kilograme, stratul de grăsimi se măreşte, iar ca rezultat creşte şi mărimea la sutien.

Şi sânii slăbesc. Totul este frumos, voluptos şi rotund până când te decizi să slăbeşti. Din păcate, pieptul este cel care îţi dă de ştire dacă procesul de modelare a siluetei a început. Nu pot să-ţi spun că există o soluţie pentru a evita acest proces, dar îţi pot da sfaturi care îţi vor păstra sânii frumoşi chiar şi după ce slăbeşti.

  1. Slăbeşte treptat! O slăbire bruscă îţi va aduce doar dezamăgiri. Vei pierde din tonusul muscular, pielea va căpăta un aspect inestetic şi nesănătos, iar sânii se vor micşora brusc şi chiar există pericolul de a deveni flasci. Pentru a nu te stresa de fiece dată când eşti în faţa oglinzii, slăbeşte lent şi sănătos, ceea ce presupune 2-3 kg pe lună (excepţie fiind cazurile când există exces de grăsimi, atunci ai putea scădea cu până la 5 kg pe lună).
  2. Exerciţii pentru sâni. Deşi forma şi dimensiunea sânilor sunt determinate genetic, totuşi poţi face ceva pentru a-i menţine frumoşi şi „obraznici”. Există o  mulţime de exerciţii, în special cele care antrenează muşchii braţelor şi deltoizii, care te pot ajuta să-ţi menţii pieptul ferm atunci când slăbeşti.
  3. Poziţia corectă a spatelui. Formează-ţi deprinderea de a ţine spatele drept! Postura corectă a spatelui are un efect benefic asupra sânilor. Pe lângă faptul că pieptul „priveşte” înainte, ţinând spatele drept beneficiezi şi de un truc: acesta pare mai voluptos.
  4. Îngrijeşte zona decolteului. Foloseşte produse de întreţinere a pielii destinate feţei, gâtului şi o decolteului. O dată în săptămână aplică cremă pentru hidratarea pielii. După duş foloseşte uleiul pentru corp şi în zona pieptului, masându-l cu mişcării circulare după acele ceasornicului.

Aceste 4 sfaturi nu te vor salva de la micşorarea sânilor, în schimb îţi vor păstra pieptul ferm, care va atrage privirile.

Vasile Botnaru: “Abia când soția mea era însărcinată, tatăl meu m-a acceptat pe post de bărbat“
Articolul anterior
Ziua fără pantaloni la metrou
Articolul următor
Alte articole interesante