Cum să ai sâni fermi chiar dacă slăbești

Un corp cu linii fine şi bine definite este imaginea pe care femeile doresc s-o vadă în oglindă. Pentru obţinerea acestui scop, ele îşi schimbă modul de viaţă, de alimentaţie şi încep a transforma obiceiurile de îngrijire a corpului într-un adevărat ritual. Totuşi în toată această poveste a frumuseţii un lucru este inevitabil –  slăbirea sânilor. Dacă vrei să ştii ce poţi face pentru a-ţi menţine pieptul ferm, atunci e bine să ştii că…

separator

Începând cu structura anatomică a sânilor, aceştia sunt formaţi din glanda mamară care este acoperită cu un strat de grăsimi şi susţinută de muşchii pectorali. Atunci când adaugi în kilograme, stratul de grăsimi se măreşte, iar ca rezultat creşte şi mărimea la sutien.

Şi sânii slăbesc. Totul este frumos, voluptos şi rotund până când te decizi să slăbeşti. Din păcate, pieptul este cel care îţi dă de ştire dacă procesul de modelare a siluetei a început. Nu pot să-ţi spun că există o soluţie pentru a evita acest proces, dar îţi pot da sfaturi care îţi vor păstra sânii frumoşi chiar şi după ce slăbeşti.

  1. Slăbeşte treptat! O slăbire bruscă îţi va aduce doar dezamăgiri. Vei pierde din tonusul muscular, pielea va căpăta un aspect inestetic şi nesănătos, iar sânii se vor micşora brusc şi chiar există pericolul de a deveni flasci. Pentru a nu te stresa de fiece dată când eşti în faţa oglinzii, slăbeşte lent şi sănătos, ceea ce presupune 2-3 kg pe lună (excepţie fiind cazurile când există exces de grăsimi, atunci ai putea scădea cu până la 5 kg pe lună).
  2. Exerciţii pentru sâni. Deşi forma şi dimensiunea sânilor sunt determinate genetic, totuşi poţi face ceva pentru a-i menţine frumoşi şi „obraznici”. Există o  mulţime de exerciţii, în special cele care antrenează muşchii braţelor şi deltoizii, care te pot ajuta să-ţi menţii pieptul ferm atunci când slăbeşti.
  3. Poziţia corectă a spatelui. Formează-ţi deprinderea de a ţine spatele drept! Postura corectă a spatelui are un efect benefic asupra sânilor. Pe lângă faptul că pieptul „priveşte” înainte, ţinând spatele drept beneficiezi şi de un truc: acesta pare mai voluptos.
  4. Îngrijeşte zona decolteului. Foloseşte produse de întreţinere a pielii destinate feţei, gâtului şi o decolteului. O dată în săptămână aplică cremă pentru hidratarea pielii. După duş foloseşte uleiul pentru corp şi în zona pieptului, masându-l cu mişcării circulare după acele ceasornicului.

Aceste 4 sfaturi nu te vor salva de la micşorarea sânilor, în schimb îţi vor păstra pieptul ferm, care va atrage privirile.

Jessica Simpson, noi declarații despre cum a reușit să slăbească 45 de kilograme: ”M-am dus la nutriționist”

Jessica Simpson, actriță și interpretă în vârstă de 42 de ani, este în cea mai bună formă a ei după ce a slăbit mai bine de 40 de kilograme. Actrița a făcut noi declarații despre cum a reușit să topească kilogramele în plus.

Dacă în urmă cu câteva luni se fotografia într-un costum de baie minuscul, pe care nu credea că o să mai ajungă să-l poarte, acum, Jessica Simpson a dezvăluit că schimbările făcute în ceea ce privește alimentația au ajutat-o să slăbească.

”M-am dus la un nutriționist și i-am spus că trebuie să fac o schimbare, să învăț să fac alegeri sănătoase.”, a mărturisit actrița în cadrul unui interviu pentru ”Extra”.

Totodată, pe lângă faptul că se simte bine în pielea ei, ea a dezvăluit că și-a dorit această schimbare și pentru sănătate.

”Mă simt la fel de bine ca înainte să am copiii, ba chiar aș putea să spun că mă simt mai tânără.”, a spus ea, potrivit Page Six.

”Am mai multă energie și da, pot să port ce haine vreau.”, a mai adăugat actrița, care este mama a trei copii: Maxwell, de zece ani, Ace, de nouă ani și Birdie, de trei ani.

Cum a reușit Jessica Simpson să slăbească 45 de kilograme

După cea de-a treia sarcină, Jessica Simpson a slăbit drastic, iar ce a ajutat-o să topească kilogramele în plus a fost schimbarea planului alimentar, după cum mărturisea ea în cadrul unui interviu, dar și sportul.

”Este vorba de trei mese pe zi şi două gustări. Fiecare masă conţine proteine, fibre şi grăsimi, iar gustările sunt alcătuite din proteine şi fibre sau proteine şi grăsimi”, a explicat antrenorul vedetei. ”Este vorba de un echilibru care să nu afecteze atât de mult stilul de viaţă de dinainte”, a mai adăugat într-un interviu Harley Pasternak.

sursa

Alimentele la care Andra a renunțat pentru a da jos kilogramele în plus

Andra, în vârstă de 36 de ani, a luat în urmă cu ceva timp o decizie importantă. Artista și-a schimbat total stilul alimentar, pentru a scăpa de câteva kilograme în plus. În ultimele luni, artista a surprins după ce a slăbit considerabil.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, roşie şi interior

Andra a reușit să renunțe la anumite alimente și să aibă un stil de viață sănătos.

Artista consumă legume, carne, pește și a exclus în totalitate ,,dulcele” din dieta ei.

Totodată, vedeta este atentă la cantitatea caloriilor consumate.

,,Mi-am propus să nu mai mănânc așa mult”, a dezvăluit Andra, la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Pentru a avea un corp sănătos, pe lângă dietă, artista găsește cu regularitate timp pentru a face sport și mai multă mișcare.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi persoane în picioare
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi interior

Ce sunt Băuturile izotonice Oshee?

Băuturile izotonice OSHEE sunt băuturi pentru noua generație de oameni care trăiesc o viață activă.

În timpul exercițiilor fizice organismul pierde lichide precum și vitamine importante, carbohidrați intenși, electroliți precum sodiu și potasiu.

Băuturile izotonice OSHEE, datorită sintezei lor avansate cu carbohidrați, electroliți de sodiu și potasiu și cinci vitamine esențiale B3, B5, B6, B7 și E, oferă organismului toată hidratarea necesară pentru a crește nivelul de rezistență.

Isotonic Drink

Scopul lor principal este de a regla apa și electroliții din corpul uman și de a susține sistemul muscular.

Băutură izotonică OSHEE:

  • Sursă de vitamine, minerale, carbohidrați
  • Potolește setea
  • Oferă energie
  • Crește rezistența

Oshee combină: carbohidrați, minerale și vitamine, a căror sarcină principală este de a reface rezervele de electroliți irosite și de a restabili echilibrul apă și sare.

Cu Oshee, vă puteți potoli setea, precum și să mențineți rezistența și potențialul energetic al organismului.

Vasile Botnaru: “Abia când soția mea era însărcinată, tatăl meu m-a acceptat pe post de bărbat“
Articolul anterior
Ziua fără pantaloni la metrou
Articolul următor