Cum să pierzi rapid kilogramele acumulate în concediu!

Concediul este cel mai mare dușman al siluetei. În această perioadă îți permiți să mănânci ce vrei și cât vrei. Iar dacă nu îți dorești să apari cu kilogramele în plus la birou, apucă-te rapid de slăbit.

separator

Iată 3 soluții pentru a da kilogramele jos:

1. Pregăteşte-ţi singură mâncareaCum să pierzi rapid kilogramele acumulate în concediu!

Mâncarea din restaurant ascunde un număr impresionant de calorii, iar dacă la acesta adaugi caloriile din băuturile răcoritoare sau din cele alcoolice, îţi este uşor să înţelegi cum te-ai ales cu kilograme în plus. A venit momentul să te reîntorci în bucătărie. Nimic nu este mai potrivit după concediu decât o cură cu legume, sucuri de fructe, din care elimini zahărul, carbohidraţii simpli şi grăsimile saturate.

Cum să pierzi rapid kilogramele acumulate în concediu!2. Detoxifică-ţi organismul

Detoxifierea organismului este cea mai bună metodă prin care poţi îmbunătăţi şi grăbi arderea grăsimilor. După ce a fost sufocat cu tot felul de alimente nesănătoase, ficatul este suprasolicitat şi nu mai funcţionează la capacitate maximă, însă o cură de detoxifiere îl va ajuta să te scape de toxine şi grăsimi.

3. Fă mişcare în parc

Dacă tot eşti odihnită şi ţi-ai încărcat bateriile, de ce să nu profiţi de această energie pentru a face mişcare în parc? Jumătate de oră de mers pe bicicletă şi 15 minute de jogging pot arde caloriile de la o masă, aşa că merită să încerci această soluţie de slăbit.

4. Culcă-te uşor flămândăCum să pierzi rapid kilogramele acumulate în concediu!

Înfometarea nu este o soluţie sănătoasă pentru a slăbi. Dar încearcă să consumi o porţie mică de mâncare la cină. Umplerea până la refuz a stomacului
seara îngreunează digestia şi favorizează apariţia crampelor, a balonării şi a indigestiei. În schimb, când stomacul este pe jumătate gol, digestia funcţionează optim, iar depozitele adipoase sunt topite mult mai repede.

Fii o mireasă stilată și iarna!
Articolul anterior
Cartofi cu ciuperci la cuptor
Articolul următor
Alte articole interesante