Cum să slăbești în funcție de forma siluetei!

Forma siluetei are o importanță majoră în procesul de slăbire. Dacă vrei să scapi mai ușor de kilogramele în plus, trebuie să-ți cunoști corpul. Află ce tip de siluetă ai, care sunt avantajele și dezavantajele ei și cum poți să-ți modelezi corpul în anumite zone.

separator
Cum Sa Pierzi In Greutate In Functie De Forma Corpului

În dependenţă de influenţa preponderentă a hormonilor sexuali feminini, există 3 tipuri de siluetă:

Pară

Silueta tip pară, numită și siluetă de tip genoid, este una foarte feminină, determinată de hormonii sexuali estrogen şi progesteron. Ţesutul adipos are tendinţa de a se depune în partea inferioară a corpului: pe fese şi coapse.

Deţinătoarele siluetei de tip pară sunt mai puțin predispuse problemelor de sănătate, chiar dacă au kilograme în plus. Grăsimea de pe coapse şi fese este subcutanată şi nu afectează organele interne. Această siluetă ajută la protecţia împotriva diabetului şi a bolilor cardiovasculare. Pe de altă parte, silueta de tip pară este asociată cu o circulaţie sangvină insuficientă şi o retenţie mare de apă.

Află cum poți să-ți modelezi corpul dacă ai o siluetă tip pară, accesând alimentatie.unicasport.md

Măr

Silueta de tip măr, numită şi siluetă de tip android, este determinată de hormonul masculin testosteron. Grăsimea are tendinţa să se depună pe braţe şi pe abdomen. Această siluetă se caracterizează prin talie masivă, umeri laţi, coapse înguste, picioare lungi şi subţiri.

Persoanele care au această siluetă sunt expuse unui risc mai mare de apariţie a diabetului şi a bolilor cardiovasculare. Din fericire ”mere” slăbesc repede, așa că poți evita toate aceste probleme.

Află cum poți să-ți modelezi corpul dacă ai o siluetă tip măr, accesând alimentatie.unicasport.md

Clepsidră

Femeile care au silueta de tip clepsidră sunt cele mai norocoase deoarece kilogramele în plus se repartizează uniform pe toate zonele corpului. Această siluetă este mai puțin asociată cu factorii de risc.

Principalul dezavantaj al ”clepsidrei” este faptul ca o dată ce începe să se îngrașe forma siluetei se deformează vizibil.

Află cum poți să-ți modelezi corpul dacă ai o siluetă tip clepsidră, accesând alimentatie.unicasport.md

În funcţie de tipul somatic, diferențiem silueta ectomorfă, mezomorfă și endomorfă.  Clasificarea în cele trei tipuri somatice este determinată după: masa musculară, înălţime, ţesut adipos şi grosimea oaselor.

Dacă nu știi cum să te alimentezi corect, dacă îți dorești să slăbești sănătos, Unica Sport a creat Un Regim Personalizat acum disponibil și online. Accesează alimentatie.unicasport.md, completează formularul și respectă recomandările specialiștilor primite pe adresa ta de email. Cu siguranță, vei reuși să-ți modelez corpul chiar dacă ești departe de casă, ai copii mici sau nu ai timp să faci sport după metoda Unica.

Ia-ți Testarea nutriţională şi fiziologică online, slăbește sănătos cu Unica Sport!

Dacă nu știi cum să te alimentezi corect, dacă îți dorești să slăbești sănătos, Unica Sport a creat Un Regim Personalizat acum disponibil și online. Accesează alimentatie.unicasport.md, completează formularul și respectă recomandările specialiștilor primite pe adresa ta de email. Cu siguranță, vei reuși să slăbești, chiar dacă ești departe de casă, ai copii mici sau nu ai timp să faci sport după metoda Unica.

Ia-ți Testarea nutriţională şi fiziologică online, slăbește sănătos cu Unica Sport!

Pentru a afla mai multe detalii, sună la numărul de telefon 069000682 sau scrie un email la adresa natalia.velicoglo@unicasport.md

Leonardo DiCaprio va juca rolul lui Lenin!
Articolul anterior
Oleg Popan experimentează cu look-ul vedetelor
Articolul următor
Alte articole interesante