Cum se pregătește Carmen Brumă de maraton. Va alerga 21 de km!

Prezentatoarea TV Carmen Brumă ştie cel mai bine cum e să adopţi un stil de viaţă sănătos, din care să nu-ţi lipsească orele de sport şi alimentaţia adecvată. Pân

separator
ă la sarcină, vedeta a fost realizatoarea şi moderatoarea unei emisiuni de promovare a modului sănătos de viaţă.  

fhtfy

Mai nou, Carmen Brumă se pregăteşte să alerge la primul semi-maraton din viaţa ei – 21 de kilometri în cadrul unui maraton caritabil, ce va avea loc pe 20 iunie. Prezentatoarea se pregătește intens de acest eveniment, face antrenamente şi se alimentează corespunzător.

A făcut mişcare pe toată durata sarcinii

,,Am făcut mişcare pe toată durata sarcinii, iar după ce am născut, am revenit la programul meu de sport. De 6 luni mă pregătesc să-mi îndeplinesc un vis – cel de a alerga la un maraton. Și pentru asta am început să fac lecţii de atletism cu un antrenor specializat’’, spune prezentatoarea TV.

Are un program de antrenament şi o dietă propusă de antrenorul ei 

,,Am un program de antrenament conceput de antrenorul meu, care include  4 antrenamente pe săptămână, 2-3 de intensitate şi 1-2 de volum. Alerg 45-50 de km săptămânal. Dieta mea este adaptată volumului de efort fizic şi include proteine animale, carbohidraţi cu absorbţie lentă, alimente bogate în nutrienţi, multă apă’’.

Este o persoană fizic activă

,,Dacă mă întrebaţi unde mă antrenez, eu sunt adepta sportului făcut acolo unde îţi este comod să ajungi: la sală, acasă, în parc, pe stadion. De 6 luni fac antrenamente de atletism afară, iar orele de la workshop-ul meu, în sală. Din punctul meu de vedere, cele mai eficiente exerciţii sunt cele efectuate cu propria greutate’’.

Fiica Corneliei Ștefăneț adoră supa cremă de legume
Articolul anterior
Street-style în diferite orașe ale lumii!
Articolul următor
Alte articole interesante