De ce bărbații preferă femeile cu fundul mare!

Nu e o noutate că bărbații sunt atrași de funduri bombate și sâni generoși. Vedete precum Nicki Minaj, Beyonce sau Kim Kardashian atrag atenţia lumii întregi datorită posterioarelor, iar femeile, ca să nu rămână în urmă, merg la sală pentru a obține un fund cât mai bine definit. 

separator

„Obsesia“ bărbaţilor pentru funduri ţine de evoluţia speciei umane, potrivit lui David Buss, doctor în psihologie la Universitatea din Texas, citat de „Women’s Health”.

Reprezentanţii sexului tare sunt fani declaraţi ai fundurilor, mai ales de cele generoase, din acelaşi motiv pentru care sunt atraşi de sâni, talie îngustă şi şolduri mai mari, toate aceste trăsături fiind indicatori ai fertilităţii.

„Bărbaţii au evoluat având în minte aceste caracteristici ale femeilor care pot procrea. Dacă o femeie are fundul mai mare, acesta este un semnal pentru creierul său „primitiv“ că are destulă grăsime cât să rămână însărcinată ”, a precizat Buss.

Potrivit studiilor, 59% din bărbaţii argentinieni preferă ca femeia de lângă ei să aibă mai de grabă un posterior generos decât să poarte un număr mare la sutien. Pe de altă parte, bărbaţii britanici nu acordă foarte mare atenţie părţii dorsale a femeilor. Moda fundurilor mari prinde însă amploare.

Sursa

Verdict uluitor, Andreea Marin în stare de șoc! ”Trebuie să fiți pe masa de operație, dacă nu, muriți!”
Articolul anterior
Tatiana Heghea și-a desenat burtica!
Articolul următor
Alte articole interesante