Dovadă de ambiție și curaj! Poze cu persoane care au slăbit spectaculos

Să îți transformi corpul, dintr-unul gras într-unul slab, necesită, firește, o doză mare de voință. În urma unor sondaje, s-a constat că oamenii își doresc să slăbească din dorinta de a găsi un partener de viață, de a fi plăcuți de ceilalți. Medicii spun însă că grăsimea în exces afectează sănătatea și speranța de viață – un motiv important pentru a slăbi!

separator

Ce faci pentru a te motiva să slăbești?

  • Propune-ți să slăbești în primul rând pentru sănătate.
  • Propune-ți să trăiești mai mult.
  • Ia exemplu, cere sfaturi de la cei care au reușit să slăbească.
  • Slăbește pentru tine, iar drept bonus – vei plăcea și celorlalți!

Mai jos, îți prezentăm câteva exemple cu femei care au dat dovadă de ambiție și curaj, au slăbit spectaculos, iar viața lor s-a schimbat în mod radical.

Alvina Rayne a slăbit 60 de kg după ce a renunțat la mâncarea în exces, nesănătoasă, și a început să facă sport. Ulterior, femeia s-a recăsătorit și a născut doi copii. Acum, ajută alte femei să slăbească.

Viața ei s-a schimbat radical după ce a renunțat la vechile obiceiuri și a slăbit 60 de kg!

poza107

Natalie, în vârstă de 23 de ani, a slăbit 57 de kilograme reușind o performanţă la care poate ajunge oricine dacă depune efort şi străduinţă. Femeia a renunțat la mâncatul excesiv şi băuturi carbogazoase dulci, iar atunci când s-a simţit pregătită, a mers şi la sala de sport.

Natalie a slăbit aproape 60 de kilograme, făcând un singur lucru! Află-i povestea de succes

natalie-slaba-grasa-1024x817

Lorraine O’Loughlin, în vârstă de 28 de ani, mamă a trei copii ajunsese să bea până la 15 ceşti de cafea pe zi, pentru a face faţă energiei celor mici. Cafeaua îi tăia pofta de mâncare pe timpul zilei, iar seara mânca doar chipsuri şi biscuiţi cu ciocolată şi avea insomnii. După ce și-a corectat dieta, femeia a slăbit mai multe kilograme.

A slăbit 45 de kilograme renunțând la un singur obicei

collage

Kate Writer s-a îngrășat deoarece se alimenta prost și la ore târzii. După ce a ajuns la 120 de kilograme și obezitatea îi influenţa negativ sănătatea, Kate și-a dat seama că trebuie să scape de kilograme. Întâi, a decis să taie din porţii. După ce a slăbit câteva kilograme a făcut antrenamente combinate şi variate reușind să să dea jos 55 de kilograme în doar nouă luni.

A ajuns obeză, iar acum arată ca un model!
poza81

Caitlin Smith a fost întotdeauna batjocorită de colegii ei din cauza excesului de grăsime. La 16 ani, tânăra cântărea 190 de kilograme. Înainte de Balul de Absolvire, părinții i-au angajat un antrenor personal de fitness, care i-a făcut un set de exerciții și un regim alimentar pentru a pierde în greutate. Timp de 15 luni, tânăra a pierdut peste 90 de kilograme.

La 16 ani cântărea 190 de kilograme. Colegii au rămas șocați când au văzut-o la Balul de Absolvire!
nnn

Laura Micetich, o profesoară din Tennessee, a ajuns să cântărească 133 de kilograme, din cauza unei alimentații incorecte. În anul 2014, după o dezamăgire în dragoste, tânăra de 27 de ani s-a hotărât să înceapă o viaţă sănătoasă şi să slăbească. Aceasta a reuşit să slăbească enorm în decurs de doi ani, doar după ce a muncit foarte mult în sala de sport şi a mâncat sănătos.

O profesoară a slăbit considerabil și a devenit vedetă pe rețelele de socializare!

vv

Donna Gillie cântărea peste 100 de kilograme din cauza alimentației iraționale și a modului sedentar de viață. Însă, timp de doi ani, aceasta a reușit să slăbească și să devină model pentru costume de baie. Donna s-a apucat de exerciții, s-a dus la sală și a urmat un program intens, dar în același timp a făcut schimbări drastice în alimentație.

Era supraponderală, iar acum participă la concursuri de fitness

poza51

Alte exemple de succes!

poza34 poza61 poza7poza93 poza42poza1

Conopidă pane – o rețetă care te va face să renunți la carne!
Articolul anterior
Persoanele publice vor recita poezii erotice într-un local din Capitală
Articolul următor
Alte articole interesante