Era supraponderală, iar acum participă la concursuri de fitness

Donna Gillie cântărea peste 100 de kilograme din cauza alimentației iraționale și a modului sedentar de viață. Femeia obișnuia să mănânce de trei ori pe zi la fast-food. Însă, timp de doi ani, aceasta a reușit să slăbească și să devină model pentru costume de baie.

separator

Aceste metode te scapă de pielea lăsată de pe burtă!

Donna s-a apucat de exerciții, s-a dus la sală și a urmat un program intens, dar în același timp a făcut schimbări drastice în alimentație.

După ce a slăbit 50 de kilograme, femeia a avut curajul să urce pe scenă în costum de baie și să-și arate noua siluetă, pentru prima dată. Ea a lucrat alături de un antrenor personal și a intrat în prima ei competiție de fitness în 2014, iar anul trecut a mai participat la o competiție de specialitate, la East Coast Classic 2015.
Donna a povestit problemele pe care le-a avut de-a lungul vieții cu greutatea:

“Am început să am probleme încă din adolescență. După ce am trecut de 20 de ani, am început să-mi fac griji și să-mi doresc să slăbesc. Însă, momentul critic a fost când m-am angajat la noul loc de muncă și mă simțeam stânjenită față de colegi.”
32E4346100000578-3525976-Donna_had_overeaten_for_years_but_was_shocked_to_discover_that_s-m-28_1459965537512

Donna a început prin a urma cursuri de zumba, ridica greutăți și apoi a început să alerge și să urmeze un program de fitness. În același timp, a renunțat la grăsimi și carbohidrați în favoarea unei diete bogate în fructe și legume.

Donna se pregătește pentru al treilea concurs de bikini, la care va participa în decembrie.

sursa

După moartea Janei Friske, câinele interpretei s-a îmbolnăvit de aceeaşi boală, de care a suferit vedeta!
Articolul anterior
Olga Blanc a ajuns la „Miss ECO Universe 2016”!
Articolul următor
Alte articole interesante