Exercițiu de voință! Cristina Lupei a slăbit 14 kg cu ajutorul proiectului on-line: „Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”

Aproximativ jumătate de an în urmă, Cristina Lupei avea 81 de kg, poftă excesivă de mâncare și dulciurile îi erau prietene adevărate. Aceste obiceiuri și-au făcut prezența în viața ei, în momentul când a lăsat acasă soțul și băiatul de șapte ani și a plecat la muncă în Italia. Nopțile nedormite, stresul, dorul de cei dragi și singurătatea presărată cu depresie au făcut-o pe Cristina, să se alimenteze cu orice îi cădea sub mână, pentru a-și alina sufletul. Din păcate, ea nu conștientiza că de fapt, kg de bomboane și zecile de torturi îi fac doar rău.

separator

Totuși, protagonista noastră a înțeles că acest stil de viață nu este corect și a acționat la timp. Acum, Cristina se simte mult mai bine și are mare grijă de corp, iar pentru obținerea siluetei dorite, condiția principală a fost mișcarea, hidratarea corectă și alimentația echilibrată – reguli care au fost învățate prin intermediul proiectului Galina Tomaș îți cumpără kilogramele!

Așa arăta Cristina acum, șase luni. Iată ce ne-a povestit:

„Sunt născută în orașul Nisporeni, dar la moment locuiesc în Italia. Am 32 de ani, sunt căsătorită și am un băiețel de 11 ani. De profesie sunt croitor-cusător, iar la moment sunt casnică și am grijă de familie. M-am îngrășat în momentul când am lăsat familia și am venit la lucru în Italia. Stresul, dorul de copil și soț m-au făcut să ma apuc de înfulecat, dacă mă enervam – fuga la frigider și mâncam ciocolată și înghețată. Apoi, îmi părea că totul a trecut și așa era zi de zi. A devenit ceva firesc pentru mine chiar și când priveam televizorul trebuia să am ceva de ronțăit, mai pe scurt nu aveam o limită.”

Cristina a demostrat că este posibil să slăbești sănătos, cu mâncare de calitate și multă perseverență! Nu ezita să te ÎNREGISTREZI și tu pe galinatomas.com și să fii parte la ce-a de-a IV-a edție a proiectului on-line: Galina Tomaș îți cumpără kilogramele!, dacă vrei să te simți bine în pielea ta, iar viața să aibă culoare și sens. O poți face începând chiar de astăzi și până în data de 03.12.2018. Deoarece este posibil să ai un corp tonifiat și o sănătate de fier, lucru care i-a reușit și protagonistei noastre, care este extrem de mulțumită de rezultatul obținut până acum cu ajutorul echipei proiectului.
„M-am apucat de slăbit din luna aprilie, când aveam 81-80 de kg, în prezent în luna noiembrie am 67 de kg. Încetul fără să îndur foame și diete stricte am reușit să dau jos – 14 kg și recunosc că in timpul vacanței am mai gustat din alimente care nu se prea putea de gustat, dar eu sunt sigură că până la 60 de kg pe care mi le doresc voi ajunge neapărat!”

„Îngrășarea emoțională” este o problemă. Cristina se simțea aiurea în această lume și astfel căuta protecție în cercul de grăsime și dulciuri. A greșit! Dar a conștientizat acest lucru și a început să lupte pentru visul său de arăta bine! Poți fi și tu mai sănătoasă, mai slabă și mai împlinită dacă te vei alătura proiectului on-line: Galina Tomaș îți cumpără kilogramele! Doar aici, participantele învață diverse metode de slăbire adaptate la tipul lor de siluetă și află trucuri cum să-şi menţină greutatea corporală optimală pe tot parcursul vieții.

De asemenea, doctorul în științe medicale Galina Tomaș va ghida personal participantele pe parcursul celei de-a IV ediții a proiectului Galina Tomaș îți cumpără kilogramele! care va avea loc în perioada 04.12.2018 – 12.02.19. Grăbește-te să faci parte din marea comunitate a femeilor SĂNĂTOASE și FRUMOASE și înregistrează-te chiar în acest moment! Cum o poți face: E simplu urmează acești 4 pași:

  1. Înregistrează-te pe galinatomas.com
  2. Procură un abonament valabil 3 luni
  3. În cabinetul personal accesează butonul Participă în ediție
  4. Fii prezentă la seminarele din grupul de pe facebook Galina Tomaș îți cumpără kilogramele în fiecare zi de marți la ora 20:00.

Galina Tomaș – Centrul online de nutriție și sport 

Vestă tricotată pe nasturi, o idee inspirată pentru meșterițele începătoare
Articolul anterior
A plătit cu viața! O femeie a murit după ce și-a injectat 16 doze de botox
Articolul următor
Alte articole interesante