Femeile care mânâncă 16.000 de calorii pe zi pentru a se mărita!

Dacă femeile din întreaga lume sunt obsedate de kilogramele în plus, în Mauritania femeile plinuţe sunt considerate foarte frumoase.

separator
Femeile care mânâncă 16.000 de calorii pe zi pentru a se mărita!

Acolo, fetiţele cu vârsta de minim 5 ani erau aduse într-un campus pentru a lua proporţii, în speranţa că vor avea mai mulţi peţitori când va veni vremea măritişului. Micuţele erau obligate să mănânce până vomitau. Şi dacă se întâmpla aşa ceva, atunci respectiva trebuia să înghită ce a scos afară.

Fetiţele cu vârste între 5 şi 9 ani trebuiau să consume zilnic 20 de litri de lapte de cămilă, aproape 500 de grame de unt de cămilă amestecat cu 2 kilograme de terci de couscous. În acest mod, fetele consumau între 14.000 şi 16.000 de calorii.

Femeile care mânâncă 16.000 de calorii pe zi pentru a se mărita!leblouh-force-feeding-550x349Femeile care mânâncă 16.000 de calorii pe zi pentru a se mărita!

Cele care îndrăzneau să nu mănânce sau să nu-şi termine porţiile stabilite erau pedepsite.

Tradiţia din Mauritania spune că o femeie cu cât este mai mare cu atât ocupă un loc mai mare în inima bărbatului ei. Dacă la 12 ani o fetiţă poate atinge cu uşurinţă 80 de kilograme, la maturitate va avea şanse să ocupe toată inima bărbatului.

Suferinţele prin care au trecut şi kilogramele în plus le-au făcut pe unele fete ca la 15 ani să arate ca o femeie de 30 de ani.

Sursa

Dieta cu sucuri este riscantă, spun experţii
Articolul anterior
Dieta Oanei Cuzino, bună pentru prevenirea ridurilor
Articolul următor
Alte articole interesante