Filiala Rîșcani a fost lansată oficial!

Femeile din sectorul Rîșcani al Capitalei și, nu numai, vor avea ocazia să-și reliefeze formele în săli mult mai spațioase și mai confortabile, create după standarde europene.

separator
IMG_3759IMG_3810IMG_3855
IMG_3857IMG_3904IMG_4036

Pe 5 martie, filiala Unica Sport Rîșcani a fost lansată oficial. La evenimentul de deschidere au participat echipa de profesioniști care activează în această sală, în frunte cu directorul general UNICA, Galina Tomaș și echipa formată din manager, administratori, instructori și maseze.

IMG_4280

“Cu siguranţă, conceptul nou de imagine a Companiei, ne poziţionează la un nivel înalt. Sunt convinsă că acest lucru va influenţa şi rata de creştere a clienţilor care vor opta pentru serviciile noastre. Alegerea momentului pentru o schimbare în viaţa Unica Sport a fost esenţial. Am optat pentru o schimbare analizând minuţios trecutul Companii, modul în care a evoluat comportamentul de consum, nevoile şi aşteptările clienţilor. Cu o viziune clară asupra a ceea ce ne-am dorit să obţinem am reuşit să realizăm scopul propus. Este un proces de revitalizare în viaţa Unica Sport, nu a fost făcut la întâmplare, a fost implementat din necesitate, pentru a deveni mai buni.”, a declarat Galina Tomaș.

“Femeile din acest sector al Capitalei vor putea face, pe lângă antrenamentele după metoda Unica, antrenamente pilates, cardio, start-time, ABS+ spate, yoga. În plus, vor exista grupe pentru începători, pentru nivel mediu și avansat. Pe lângă cele două săli în care femeile se vor antrena, avem vestiare și cabine de duș amenajate la cel mai înalt nivel. ”, a adăugat Veronica Toia, managerul filialei Rîșcani.

IMG_3815IMG_3985IMG_4122

Tăierea lentei roșii de către administrația filialei a dat undă verde sănătății și frumuseții viitoarelor cliente UNICA!

IMG_4225

Locația: Filiala Rîșcani, bd. Moscovei 1/ 4
Contacte: 060 558 886-Veronica

Fursecuri care au numai 47 de calorii
Articolul anterior
Tendințe în machiaj pentru miresele anului 2016
Articolul următor
Alte articole interesante