Grăsime în exces? Iată substanţa care le arde!

Grăsimea de pe coapse, şolduri, braţe şi abdomen pe lângă complexe, creează nenumărate probleme de sănătate precum bolile de inimă, hipertensiunea, diabetul, problemele hepatice, infertilitatea şi depresia. Renunţă la ea!

separator

Nutriţioniştii  ne spun cum : “ Nu alege dietele drastice sau operaţiile pentru micşorarea stomacului. Cele mai eficiente metode sunt cele care te slăbesc încet, dar sigur. Mai întâi de toate, trebuie să excluzi din meniu toate alimentele “interzise” şi combinaţiile de mâncare care te îngraşă. Carnea cu pâine, pastele cu carne, brânza cu pâine, cartofii cu carne sunt doar câteva combinaţii “fatale” pentru silueta ta. ”

Din nefericire, nu poţi alege de unde să pierzi şi unde să adaugi în greutate. Când slăbeşti, grăsimea dispare uniform de pe întreg corpul. De aceea, pe lângă o alimentaţie raţională, trebuie să faci sport de cel puţin 3 ori pe săptămână, modelându-ţi corpul.

Pentru a scăpa de kilogramele în plus mai uşor, îţi vine în ajutor Lipophedrine,un supliment alimentar exclusiv, indicat persoanelor care își doresc să slăbească. Principalul său component activ, Glavanoid TM, stimulează oxidarea grăsimilor și inhibă catechol-0-metiltransferaza, o enzimă implicată în metabolismul lipidelor. Acțiunea suplimentului este de zeci de ori mai puternică atunci când este combinat cu practicarea sportului.

Potrivit ultimelor studii, Lipophedrine facilitează arderea a minimum 130kcal de la prima administrare, fără efort fizic și 630 kcal însoțit de efort fizic. Toate acestea grație unui brevet revoluționar, GlavanoidTM, un liporeductor puternic exclusiv, care posedă efect de ardere a grăsimilor prin activarea procesului de termogeneză.

Eficacitatea produsului este potențată de componentul activ revoluționar BiaminoeeTM, un complex din 22 aminoacizi, care funcționează ca accelerator metabolic și oxigenator tisular.

L-carnitina din acest produs sporește producția de energie, stimulând astfel arderea grăsimilor. Acest component posedă efect cardioprotector prin reducerea nivelului trigliceridelor și creșterea nivelului de colesterolului HDL.

Extractul de ceai verde conține flavonoide și cofeină ce stimulează termogeneza, lipoliza, reduce absorbția lipidelor și a carbohidraților prin inhibarea unor enzime digestive.

BioaminoeeTM este un complex din 22 aminoacizi (inclusiv 8 esentiali) + fier, care functioneaza ca accelerator metabolic si oxigenator tisular.

GlavanoidTM – studiile clinice au demonstrat ca acesta poseda efect de ardere a grasimilor prin activarea procesului de termogeneza.

Componenţa: L-carnitina, leucina; GlavanoïdTM: flavonoide din Glycyrrhiza glabra L. (lemn dulce), alanina, fenilalanina, lizina, valina, glutamina – glutamic

Acid, asparagină – acid aspartic, serină, histidină, treonină, prolină;

triptofan, agent antiaglomerant: stearat de magneziu, glicină, tirozină;

arginina, extract de ceai verde, metionină, cisteină, izoleucină, fier;

(Hem), carnitina, ornitina, pirolizina, selenocysteine.

Lipophedrine poate fi utilizat cu încredere atunci când celelalte produse pentru pierderea în greutate nu funcționează.

Și pentru că vin sărbătorile de iarnă, care sunt o adevărată tortură pentru silueta ta, ar fi minunat să ai la tine capsulele “fermecate”. Bucatele copioase, băuturile, dulciurile nu vor mai fi o problemă pentru că Lipophedrine va avea grijă să-ți ardă toate grăsimile.

Fii sănătoasă și frumoasă de Sărbători, având la îndemână Lipophedrine!

Elody
Importator: SRL „Becor”;
Calea Orheiului 111/5, Chişinău;
Tel.: 022406209
Rețeaua de farmacii “ELODY”
Call-center: 022 46-18-18

Hospice Angelus Moldova: Ajută o persoană bolnavă de cancer!
Articolul anterior
De ce interpreta Delia nu îşi doreşte un copil
Articolul următor
Alte articole interesante