Îi era rușine să facă sex și a slăbit 70 de kilograme!

Leanne Cayless, o femeie de 37 de ani, a ajuns să cântărească 140 de kilograme. Din această cauză, femeii îi era rușine să facă sex cu iubitul ei, care era cu 12 ani mai tânăr.

separator

Ea a adăugat în greutate din cauza apetitutului pentru băuturile acidulate şi pentru fast food, potrivit libertatea.ro.

De ruşine, femeia evita să se dezbrace în faţa iubitului ei şi, astfel, momentele de intimitate cu el au devenit din ce în ce mai rare.

„Ştiam că sunt grasă, prea grasă, dar nu mă gândeam că aş putea face ceva ca să slăbesc. Ajunsesem să evit întâlnirile cu prietenii, de ruşine. Mă gândeam că, dacă mă aşez pe un scaun, s-ar putea rupe. Am mers la medic şi am aflat că sufăr de obezitate morbidă. Mi s-a spus că dacă nu voi face ceva, aş putea ajunge în scaunul cu rotile în 10 ani”, a povestit femeia, potrivit The Mirror.

În doar un an, Leanne Cayless a dat jos 70 de kilograme, iar prietenul a cerut-o de nevastă.

Bărbatul susţine că nu a fost niciodată deranjat de greutatea partenerie lui şi că o iubea la fel de mult şi atunci când avea 140 de kilograme.

10371451_10152474200033263_697405332204545766_n 10675571_10152487824043263_2320573364817898048_n_596b167105 10888923_10152554594353263_7646312532579638850_n_b9a3f0bc34

Jessica Simpson, noi declarații despre cum a reușit să slăbească 45 de kilograme: ”M-am dus la nutriționist”

Jessica Simpson, actriță și interpretă în vârstă de 42 de ani, este în cea mai bună formă a ei după ce a slăbit mai bine de 40 de kilograme. Actrița a făcut noi declarații despre cum a reușit să topească kilogramele în plus.

Dacă în urmă cu câteva luni se fotografia într-un costum de baie minuscul, pe care nu credea că o să mai ajungă să-l poarte, acum, Jessica Simpson a dezvăluit că schimbările făcute în ceea ce privește alimentația au ajutat-o să slăbească.

”M-am dus la un nutriționist și i-am spus că trebuie să fac o schimbare, să învăț să fac alegeri sănătoase.”, a mărturisit actrița în cadrul unui interviu pentru ”Extra”.

Totodată, pe lângă faptul că se simte bine în pielea ei, ea a dezvăluit că și-a dorit această schimbare și pentru sănătate.

”Mă simt la fel de bine ca înainte să am copiii, ba chiar aș putea să spun că mă simt mai tânără.”, a spus ea, potrivit Page Six.

”Am mai multă energie și da, pot să port ce haine vreau.”, a mai adăugat actrița, care este mama a trei copii: Maxwell, de zece ani, Ace, de nouă ani și Birdie, de trei ani.

Cum a reușit Jessica Simpson să slăbească 45 de kilograme

După cea de-a treia sarcină, Jessica Simpson a slăbit drastic, iar ce a ajutat-o să topească kilogramele în plus a fost schimbarea planului alimentar, după cum mărturisea ea în cadrul unui interviu, dar și sportul.

”Este vorba de trei mese pe zi şi două gustări. Fiecare masă conţine proteine, fibre şi grăsimi, iar gustările sunt alcătuite din proteine şi fibre sau proteine şi grăsimi”, a explicat antrenorul vedetei. ”Este vorba de un echilibru care să nu afecteze atât de mult stilul de viaţă de dinainte”, a mai adăugat într-un interviu Harley Pasternak.

sursa

Alimentele la care Andra a renunțat pentru a da jos kilogramele în plus

Andra, în vârstă de 36 de ani, a luat în urmă cu ceva timp o decizie importantă. Artista și-a schimbat total stilul alimentar, pentru a scăpa de câteva kilograme în plus. În ultimele luni, artista a surprins după ce a slăbit considerabil.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, roşie şi interior

Andra a reușit să renunțe la anumite alimente și să aibă un stil de viață sănătos.

Artista consumă legume, carne, pește și a exclus în totalitate ,,dulcele” din dieta ei.

Totodată, vedeta este atentă la cantitatea caloriilor consumate.

,,Mi-am propus să nu mai mănânc așa mult”, a dezvăluit Andra, la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Pentru a avea un corp sănătos, pe lângă dietă, artista găsește cu regularitate timp pentru a face sport și mai multă mișcare.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi persoane în picioare
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi interior

Ce sunt Băuturile izotonice Oshee?

Băuturile izotonice OSHEE sunt băuturi pentru noua generație de oameni care trăiesc o viață activă.

În timpul exercițiilor fizice organismul pierde lichide precum și vitamine importante, carbohidrați intenși, electroliți precum sodiu și potasiu.

Băuturile izotonice OSHEE, datorită sintezei lor avansate cu carbohidrați, electroliți de sodiu și potasiu și cinci vitamine esențiale B3, B5, B6, B7 și E, oferă organismului toată hidratarea necesară pentru a crește nivelul de rezistență.

Isotonic Drink

Scopul lor principal este de a regla apa și electroliții din corpul uman și de a susține sistemul muscular.

Băutură izotonică OSHEE:

  • Sursă de vitamine, minerale, carbohidrați
  • Potolește setea
  • Oferă energie
  • Crește rezistența

Oshee combină: carbohidrați, minerale și vitamine, a căror sarcină principală este de a reface rezervele de electroliți irosite și de a restabili echilibrul apă și sare.

Cu Oshee, vă puteți potoli setea, precum și să mențineți rezistența și potențialul energetic al organismului.

Cum să-ți deschizi culoarea părului acasă!
Articolul anterior
O viitoare mamă nevăzătoare merge la o ecografie de rutină, dar priviţi ce face doctorul…
Articolul următor