Împachetare cu iaurt!

Că tot suntem în post şi nu avem voie să mâncăm produse lactate, află că le poţi utiliza în folosul frumuseţii. Chiar de consumi suficiente lichide pe parcursul zilei şi te hidratezi din interior, pielea are nevoie şi de îngrijire exterioară. În special hidratare, căci apa clorurată îşi „face meseria” prea bine uscând pielea.

separator
Împachetare cu iaurt!

delaem-egyrtAşadar, în acest weekend îţi propun să încerci împachetarea cu iaurt. Această procedură hidratează intens pielea şi o catifelează. În afară de iaurt vei avea nevoie de ulei de măsline şi fulgi de ovăz. Înainte de a combina aceste produse, macină fulgii de ovăz. Nu există proporţii exacte, important e să obţii o pastă omogenă. Ai grijă să nu fie prea lichidă, căci în aces caz compoziţia se va prelinge pe corp. Amestecând ingeredinetele vei obţine un scrub şi o mască hidratantă. În continuare, pe pielea curată, aplică aceste amestec în zona care te interesează şi masează puţin.

oatmeal in bowlPentru început vei obţine o uşoară exfoliere a pielii datorită fulgilor de ovăz, iar iaurtul şi uleiul de măsline hidratează intensă. După ce ai aplicat amestecul pe piele, acoperă zona cu peliculă alimentară şi îmbracă haine groase pentru a mări temperatura corpului. Porii se vor deschide şi vor absorbi elementele nutritive.

Notă: în loc de iaurt poţi folosi chefir sau smântână.

Se iubeşte cu fostul partener al fiicei sale!
Articolul anterior
6 fobii sexuale întâlnite la bărbați!
Articolul următor
Alte articole interesante