Instructorul Unica Sport, în compania Jurnal TV, te antrenează la tine acasă

În fiecare săptămână, echipa de la emisiunea “Acasă devreme”, împreună cu un instructor Unica Sport, merge în vizită la cei mai fideli telespectatori Jurnal TV. De această dată, instructorul Irina Darii a ajuns acasă la Olga Rusu, o mămică a două fetițe, care de câțiva ani luptă cu kilogramele în plus, dar nu reușește.

separator

Aceasta speră să revină la formele de înaintea sarcinii cu ajutorul exercițiilor după metoda Unica, pe care le va putea practica acasă.

Instructorul Unica Sport i-a propus câteva exerciții pentru talie și oblici, zona problematică la majoritatea femeilor după sarcină.

Dacă și tu faci parte din femeile care nu au destul timp să meargă la sala de sport, care au copii mici, sau sunt departe de casă, dar care îşi doresc să slăbească, să-și modeleze silueta sau să-și mențină masa corporală, Unica Sport a creat conceptul primei platforme fitness online din Moldova. Prin intermediul acestei platforme vei putea face exercițiile, practicate în sălile Unica, și acasă, în fața calculatorului sau cu tableta în față.

Acest proiect inedit urmează să fie lansat în anul 2016. Doar cu ajutorul vostru. Contribuie la realizarea acestui vis comun.

Pentru fiecare dolar donat, primești seturi de exerciții și regim alimentar personalizate, la prețuri simbolice:

1$ = 14 antrenamente

5$ = 25 antrenamente

10$ = 56 antrenamente

20$ = 84 antrenamente

35$ = 98 antrenamente + Regim alimentar individual

50$ = 154 antrenamente + Regim alimentar individual

100$ = 182 antrenamente + Regim alimentar individual + training online cu Galina Tomaș

Pentru donații accesează www.indiegogo.com. Dacă nu reușește să achiți, vezi aici dacă ai selectat corect opțiunile http://blog.unicasport.com/wp-content/uploads/2015/03/Instructiune%20contributie%20pe%20Indiegogo.pdf.

Ce poți găti pentru cină în 30 minute
Articolul anterior
Kate Hudson și-a arătat copiii
Articolul următor
Alte articole interesante