Iulia Vântur s-a îngrăşat! Iată ce a declarat vedeta

Iulia Vântur trăişte o frumoasă poveste de iubire cu actorul Salman Khan. De când trăieşte alături de starul indian, vedeta TV a recunoscut că formele ai au avut serios de suferit. Aceasta a mărturisit că în ultimul timp a luat în greutate mai multe kilograme.

separator

„E un obicei acolo, în India, între prieteni. Au obiceiul să stea la taclale până târziu şi ultimul lucru pe care îl fac e să mânânce. Aşa că ajung să mânânc înainte să merg la culcare. Prima dată nici nu am putut să dorm, mâncam la 1 ziua şi la 4 dimineaţa. De obicei mânânc acasă. Se găteşte în casă. Merg la restaurant, mai ales când vreau să servesc mâncare occidentală”, a declarat Iulia Vântur, la Smart Fm.

Iulia Vântur s-a născut pe 24 iulie 1980, în Iaşi. Ea este o prezentatoare de televiziune, actor și model. De câţiva ani a apărut în presă zvonul că aceasta ar forma un cuplu cu Salman Khan.

Salman Khan, pe numele din buletin Abdul Rashid Salim Salman Khan,s-a născut pe 27 decembrie 1965, în Indore, India. El este actor, producător şi cântăreţ. Celebrul star de la Bollywood are patru fraţi, care sunt şi ei prezenţi în lumea filmului: Arbaaz Khan, Arpita Khan, Sohail Khan, Alvira Khan Agnihotri.

sursa

Vezi cum se face blefaroplastia sau remodelarea estetică a pleoapei
Articolul anterior
Galina Tomaș îți recomandă un mic dejun sănătos: smoothie din ovăz și dovleac
Articolul următor
Alte articole interesante