Jennifer Lopez a renunțat la 3 lucruri pentru a arăta bine!

Frumusețea vine din interior, iar dacă ai grijă de sănătatea ta, atunci, cu siguranță, vei arăta perfect. De această regulă se conduce și Jennifer Lopez , care arată foarte bine la cei 46 de ani.

separator

Tracy Anderson, antrenoarea personală a vedetei, a dezvăluit secretele lui J. Lo într-un interviu pentru revista „People”.

„Mănâncă doar organic și totul este bine gândit, existând un echilibru, pentru că mănâncă multe proteine de calitate și alimente bogate în nutrienți”, a dezvăluit Anderson.

Ziua lui Jennifer Lopez începe cu un shake proteic și o cafea decofeinizată. La prânz mănâncă o salată de legume cu somon proaspăt, iar cina conține cereale (quinoa este cel mai des în meniul ei) și proteină slabă.

„Totul este proaspăt, nimic nu este procesat, cu excepția pudrei proteice dintr-un shake”, mai spune Anderson. Deși de cele mai multe ori respectă acest plan, vedeta mai are momente în care se răsfață cu produsele ei preferate.

jyu

„Suntem oameni. Nu cred că ar trebui să ne învinovățim dacă greșim odată ori mâncăm un chips”, spunea Jennifer Lopez anul trecut, pentru revista „People”. Tot atunci a dezvăluit că nu se atinge, totuși, niciodată de trei lucruri: cofeină, țigări și alcool. Din dieta ei lipsesc, de asemenea, sarea și zahărul.

Încă o regulă pe care Jennifer Lopez o respectă cu sfințenie este să nu se înfometeze pentru a slăbi. Mănâncă de câte ori îi este foame, dar face alegeri sănătoase. A doua regulă este să aibă zilnic o alimentație diversificată – de la pește, la carne pe grătar, brânză, legume și fructe.

Pe lângă o alimentație bogată, Jennifer Lopez face și mișcare de trei-patru ori pe săptămână. În ciuda faptului că este foarte ocupată, artista susține că încearcă de fiecare dată să doarmă cel puțin șapte ore pe noapte. Dansul este, de asemenea, nelipsit din activitatea zilnică.

ut7yu

sursa

Irina Shayk a pozat nud în brațele unui bărbat sexy!
Articolul anterior
Beyonce este însărcinată în patru luni cu al doilea copil
Articolul următor
Alte articole interesante