Katherine Heigl a dat jos după naștere 13 kg într-o săptămână!

Katherine Heigl este actrița care, după ce a adoptat două fetițe, a devenit însărcinată cu propriul copil. Aceasta a născut un băiețel în septembrie 2016, dar abia acum s-a simțit pregătită să vorbească despre greutățile pe care le-a înfruntat în timpul sarcinii, când s-a îngrășat cu 22 de kilograme.

separator
Collage

Actrița de 38 de ani a scris o postare pe blogul său, „Those Heavenly Days”, despre creșterea în greutate, momentele de panică prin care a trecut și cum a reușit să se motiveze să slăbească.LOS ANGELES, CA - SEPTEMBER 24: Josh Kelley and Katherine Heigl are seen on September 24, 2016 in Los Angeles, California. (Photo by BG005/Bauer-Griffin/GC Images)

„M-am îngrășat 22 de kg în timpul sarcinii și nu o să mint, am avut momente de pură panică că nu o voi putea da jos toate kilogramele. Speram că mă voi îngrășa 10-15 kilograme cum a pățit și mama mea în timpul sarcinilor, dar asta nu a fost posibil pentru mine. Deși am urmat un regim special dedicat femeilor însărcinate și făceam drumeții de cinci ori pe săptămână, tot continuam să mă îngraș”, a mărturisit actrița.

După patru luni în care a luptat cu kilogramele în plus, Katherine a decis că această obsesie, de a slăbi cu orice preț în timpul sarcinii, trebuie să înceteze și a început să se axeze pe sănătatea sa și a bebelușului.

„La un moment dat, probabil după patru luni de sarcină, am încetat să mă mai îngrijorez și am decis să îmi respect nevoile corpului și să am încredere în instinctele mele”, a adăugat actrița.

La zece zile după naștere, actrița din serialul „Anatomia lui Grey” s-a cântărit și a descoperit ca a slăbit 13 kilograme din cele 22 pe care le-a luat în timpul sarcinii. Aceasta îi mulțumește corpului în fiecare zi ca este sănătos și puternic. Katherine Heigl duce un stil sănătos de viață, este activă, pe parcursul zilei face multă mișcare.

„Deși nu cred aceste lucruri despre corpul meu tot timpul, continui să le zic. Am descoperit că dacă spun aceste lucruri cu voce tare, cu iubire și recunoștință, nu numai că le cred, dar le și văd pe corpul meu”, a continuat Heigl.
katherine-heigl_2014-10-06_state-of-affairs-press-conference-portraits_03

sursa

Moldovenii care au ajuns în Cartea Recordurilor! Iată cine sunt ei
Articolul anterior
Motivul pentru care prințesa Charlotte poartă mereu părul prins cu o fundiță
Articolul următor
Alte articole interesante