Nu ai văzut o bunicuță mai sportivă! La 80 de ani e campioană la culturism!

Ernestine Shepherd este una dintre cele mai sportive bunicuțe din lume. La vârsta de 80 de ani, aceasta aleargă 130 de kilometri pe săptămână.

separator

Ernestine s-a născut la 16 iunie 1936, dar s-a apucat să facă exerciţii fizice pe când avea 56 de ani. Şi i-a plăcut atât de mult, încât a devenit de două ori campioană la culturism! Între 2010 şi 2011, ea a fost declarată cea mai în vârstă culturistă din lume şi a intrat în Cartea Recordurilor, relatează site-ul boredpanda.com.

Elementele pe care se bazează rezultatele ei sunt disciplina, motivaţia şi munca din greu, aşa cum „se purta” pe vremuri. În fiecare dimineaţă se trezeşte la ora 3.00, meditează, apoi iese la jogging.
Aleargă 130 de kiloemtri pe săptămână şi urmează o dietă bine organizată, care include ouă fierte, carne de pui, orez, legume, cereale şi multă apă. Dar adevăratul ei secret este simplu: nu se dă niciodată bătută. Niciodată!

Ernestine Shepherd a împlinit recent 80 de ani, dar arată ca o femeie de 50 de ani şi are un spirit tânăr care îi insuflă tot timpul puterea de a trăi din plin. Ea a început să facă aerobic cu sora sa, apoi a devenit pasionată de culturism. scrie eva.ro.

156183l

Femeia găteşte zilnic pentru soţul ei, Colin, cu care este căsătorită de 60 de ani şi îi este uşor să respecte o alimentaţie echilibrată.

Ernestine îi asigură pe toţi cei vor să trăiască sănătos şi să-şi întărească sănătatea că pot începe să aibă grijă de corpul lor la orice vârstă. Cea mai grea parte este să rămâi încrezător şi să te susţii singur atunci când nimeni nu o face, scrie site-ul brightside.com.

669655l877656l953654l994071l

Papanași din doar 2 ingrediente și 15 minute de preparare
Articolul anterior
19 poze în care Prinţul William aminteşte de mama sa!
Articolul următor
Alte articole interesante