Mai rar vezi aşa ceva! Un antrenor s-a îngrăşat enorm pentru a slăbi alături de clienta sa

Femeile care se apucă de slăbit ştiu cât de greu poate fi uneori să scapi de povara kilogramelor în plus, întrucât procesul necesită adesea multă răbdare şi străduinţă din partea persoanei care slăbeşte. Ei bine, cazul acestui antrenor este cu adevărat deosebit. Bărbatul s-a îngrăşat în mod intenţionat pentru a-i face mai uşor procesul de slăbire clientei sale.

separator

adonis1Bineînţeles că acest fapt îţi stârneşte o doză de amuzament, întrucât instructorul de sport îţi poate da o suită de sfaturi utile pentru a te ajuta să slăbeşti, te îndrumă la fiecare pas, ba chiar te şi motivează să nu pierzi bătălia, dar, cu siguranţă, nu vei găsi unul care să se îngraşe pentru a slăbi de rând cu tine!

adonis3Adonis Hill, în vârstă de 35 de ani, şi-a propus să se îngraşe cu peste 30 de kilograme pentru a le da jos alături de clienta sa, Alyssa. Bărbatul spune că s-a inspirat dintr-o emisiune televizată celebră peste Ocean, Fit to fat to Fit, în care antrenorii personali îşi motivează clienţii slăbind alături de ei.

După mai multe luni în care a lucrat cot la cot cu clienta sa, aceasta a slăbit aproximativ 25 de kilograme. uuu

56c71c82357013d19584067f

images

g0oz0rwd85xotzuoiycv

1187Adonis se pregăteşte să pornească un nou proiect, pentru a promova mersul pe jos. Acesta va merge aproape 4000 de kilometri pe jos, între New York şi California.

Elena Băsescu a rămas piele și os după divorț
Articolul anterior
Metodă nouă de tratare a diabetului zaharat, descoperită de către cercetători!
Articolul următor
Alte articole interesante