Minus 5 kg într-o săptămână. Nu încerca metoda de slăbire a Nicoletei Luciu

De-a lungul timpului, a încercat toate metodele de slăbire posibile. Însă, nu toate au dat rezultate. Vedeta TV a dezvăluit cum reușește să slăbească câte 5 kilograme într-o săptămână, dar își atenționează fanii că dieta nu e tocmai sănătoasă.

separator

„Am făcut mişcare, atât cât am putut, însă am apelat şi la nişte diete fulger care să-mi dea un start motivant. Cu ajutorul lor, am dat repejor jos 5 kilograme într-o săptămâna. Înainte să le dezvălui, vreau să specific clar: aceste diete se ţin doar timp de 7 zile! Sunt bune pentru atunci când îţi doreşti să dai jos câteva kilograme rapid, iar apoi să continui cu un stil de viaţă sănătos, cu un regim alimentar echilibrat şi să începi să faci mişcare, astfel încât să te menţii în formă. Cum poţi să slăbeşti aproximativ 5 kilograme într-o săptămâna? Cu multă ambiţie! Mă refer la ambiţia de a nu te apropia de frigider. Un sfat ar fi să nu-l umpli cu mici tentaţii în perioada în care ţii dietă şi astfel vei stă departe de poftă de a ronţăi ceva bun, de a ciuguli şi de a gustă pe ici, pe colo”, a scris Nicoleta pe blogul personal.

Vedeta le-a dat cititorilor și două rețete- supa de legume cu carne fiartă – fără sare, condimente şi pieliţă şi iaurtul.

„Oricând îţi este foame, mănânci supă. Şi ceai de anason, neîndulcit. Şi multă apă, pentru hidratare. Astfel, ne dezintoxicăm, slăbim şi luăm nutrienţii necesari din legumele fierte sau iaurturi… şi doar atât! Înlocuim supă din versiunea precedentă cu tipurile de iaurturi care ne plac: chefir, sana, lapte bătut, cu fructe sau seminţe, toate cu până la 5% grăsime. De fiecare dată când ne este foame. Da, poate pare chinuitor. Te anunţ, de pe acum, că este. Trebuie că în această perioada să ai grijă de tine, să te odihneşti corespunzător, să te hidratezi şi să nu fii într-o perioada în care eşti foarte solicitată cu munca. Sub nicio formă nu este indicat să prelungeşti aceste diete mai mult de 7 zile, la fel cum nu este indicat că după cele 7 zile să revii la vechiurile obiceiuri alimentare nesănătoase!”, a adăugat Nicoleta.

Secretele de frumusețe ale Danielei Rogovschi!
Articolul anterior
Brioșe cu cireșe
Articolul următor
Alte articole interesante