Mișcare în familie. Antrenamentele Unica Sport, practicate acasă!

În fiecare săptămână, echipa de la emisiunea “Acasă devreme”, împreună cu un instructor Unica Sport, merge în vizită la cei mai fideli telespectatori Jurnal TV. De această dată, instructorul Aliona Trifan a ajuns la Dumitru și Lilia Golan. Aceștia sunt căsătoriți de 4 ani și au doi copii. De când au devenit părinți, cei doi nu-și pot face timp liber pentru sport, chiar dacă le-ar plăcea să facă mișcare. Înainte de a deveni mămică, Lilia făcea înot, baschet și volei, iar Dumitru mergea la sală.

separator

Instructorul Unica Sport a făcut două antrenamente, unul cu fetele și altul cu băieții. Vezi cum s-au descurcat!

Dacă și tu faci parte din femeile care nu au destul timp să meargă la sala de sport, care au copii mici, sau sunt departe de casă, dar care îşi doresc să slăbească, să-și modeleze silueta sau să-și mențină masa corporală, Unica Sport a creat conceptul primei platforme fitness online din Moldova. Prin intermediul acestei platforme vei putea face exercițiile, practicate în sălile Unica, și acasă, în fața calculatorului sau cu tableta în față.

Acest proiect inedit urmează să fie lansat în anul 2016. Doar cu ajutorul vostru. Contribuie la realizarea acestui vis comun.

Pentru fiecare dolar donat, primești seturi de exerciții și regim alimentar personalizate, la prețuri simbolice:

1$ = 14 antrenamente

5$ = 25 antrenamente

10$ = 56 antrenamente

20$ = 84 antrenamente

35$ = 98 antrenamente + Regim alimentar individual

50$ = 154 antrenamente + Regim alimentar individual

100$ = 182 antrenamente + Regim alimentar individual + training online cu Galina Tomaș

Pentru donații accesează www.indiegogo.com. Dacă nu reușește să achiți, vezi aici dacă ai selectat corect opțiunile http://blog.unicasport.com/wp-content/uploads/2015/03/Instructiune%20contributie%20pe%20Indiegogo.pdf.

alte Articole interesante