Modelul de 120 de kg a îmbrăcat costumul de baie: ,,Nu mă deranjează când sunt numită grasă’’!

Tess Holliday, modelul plus-size care cântăreşte 120 de kg, dă lovitura îmbrăcată în costum de baie şi spune că nu este deranjată atunci când i se spune ,,grasă’’ – e ,,doar un cuvânt’’!

separator

,,Am fost numită ,,grasă’’ toată viaţa mea. Sunt grasă şi nu ar trebui să iau comentariile în nume de rău’’, spune Tess Holliday, dezvăluind că a fost mereu batjocorită pentru greutatea ei de către tatăl său și că a trebuit mereu să înfrunte criticile la adresa ei, aşa că nimic ,,nu este nou’’ pentru ea.

În timp ce modelul plus-size se mândreşte că a devenit primul cu asemenea dimensiuni și că a fost contactat de o agenţie de modă, Vogue Italia o consideră una dintre cele mai influente modele plus-size din lume, are peste un milion de like-uri pe Facebook şi aspiră să poată schimba idealurile tuturor cu privire la standardele de frumuseţe.

Tess Holliday are un fiu de 9 ani, nu trăieşte cu tatăl copilului şi nu comunică nici cu tatăl său pe care chiar ea l-a îndepărtat din cauză că o făcea grasă şi îi sugera mereu să slăbească.

,,Eu am rupt legătura cu tatăl meu. Dacă cineva te ofensează şi te face să te simţi prost, atunci această persoană nu ar mai trebui să-şi găsească loc în viaţa ta’’, spune Tess Holiday.

Cu referire la propria persoană, Tess admite doar un singur viciu – faptul că îi place să mânânce pentru confort şi că refuză să recunoască asta, alte lucruri – nu o afectează, nici faptul că sănătatea ei ar putea să sufere din cauza presiunii exercitată de o asemenea cantitate de grăsime.

,,Toată lumea are vicii, dar ale mele sunt vizibile. Dacă am mâncat ziua întreagă şi îmi vine pofta de o ciocolată caldă și un croissant, nu mă abţin’’, spune modelul de 120 de kg.

Vestită pentru că îşi etalează silueta, ţinutele îndrăzneţe şi tatuajele colorate pe reţelele de socializare, Tess dă lovitura îmbrăcată în costum de baie. Ea doreşte, prin acest gest, să încurajeze femeile supraponderale să se iubească aşa cum sunt, să accepte corpul lor şi să îmbrace cu îndrăzneală costumul de baie, indiferent de mărimea acestuia.

drtrtr gfgrdtg
grtrtr

În acelaşi timp, modelul de 120 de kg nu este conştient de faptul că există o cale mult mai valoroasă de a te accepta şi a fi mulţumită de sine – să slăbeşti şi să ai un corp sănătos!

Studiu. Administrarea frecventă a antibioticele cresc riscul de diabet zaharat
Articolul anterior
Studiu. Cei cu o anumită grupă de sânge au mai multă materie cenușie
Articolul următor
Alte articole interesante