Natalie a slăbit aproape 60 de kilograme, făcând un singur lucru! Află-i povestea de succes

Natalie, în vârstă de 23 de ani, a reuşit o performanţă la care poate ajunge oricine dacă depune efort şi străduinţă. Tânăra a slăbit 57 de kilograme după ce a început să facă un singur lucru.

separator

natalie-slaba-grasa-1024x817Natalie Burtina este asistent stomatologic într-un cabinet din Mooroopna, Marea Britanie. Femeia a pierdut lupta cu kilogramele în momentul în care a rămas însărcinată la vârsta de 20 de ani cu fiul ei.

Aceasta a dezvăluit că nu i-a păsat prea mult că se îngraşă, aşa că a început să mânânce excesiv şi să bea multe băuturi carbogazoase dulci, iar acest lucru a început să se simtă din prima lună.

weight-lossAstfel, Natalie a ajuns la greutatea de 135 de kilograme. După naştere, femeia a început să nu se mai uite în oglindă, căci îi era ruşine de felul în care arăta.

“M-am simţit ruşinată. Nu mă mai uitam în oglindă, îmi făcea rău acest lucru”, a dezvăluit Natalie într-un interviu.

Atunci când şi-a dat seama că viaţa sa este în pericol din cauza excesului de kilograme, tânăra a luat o decizie care i-a schimbat viaţa definitiv.

La începutul anului 2015, iubitul a părăsit-o şi a lasat-o singură cu copilul. Tânăra mămică făcea plimbări lungi cu micuţul în cărucior. Zi de zi, ieşea cu Layton în parc, l-a plimbat. Natalie a renunţat la băuturile acidulate şi la mâncarea nesănătoasă, iar atunci când s-a simţit pregătită, a mers şi la sala de sport.

Într-un an şi jumătate, femeia a slăbit 60 de kilograme, iar acum se mândreşte cu o greutate de 75 de kilograme.

instagram2Aceasta a împărtăşit experienţa sa cu prietenii de pe Instagram, iar acum îi incurajeaza pe toţi cei care sunt în situaţia în care a fost ea să ia măsuri.

basliksiz-1-399

sursa

De ce să bei apă în primele 60 de secunde după ce te trezești
Articolul anterior
Exerciții simple și eficiente pentru mușchii coapselor, fesieri și cei ai brațelor!
Articolul următor
Alte articole interesante