O mamă disperată! Nu știe cum să-și salveze fiica anorexică

Sarah Weddle, o femeie în vârstă de 40 de ani din Anglia e disperată. Aceasta nu știe cum să-și salveze fiica, care suferă de anorexie.

separator

Femeia cere public ajutor pentru a-şi salva fata. Aceasta se teme că, fără tratament de specialitate, fiica sa, Chloe, în vârstă de 19 ani, îşi va pierde viaţa, întrucât organismul ei se află deja la limita rezistenţei, iar timpul trece în defavoarea sa.

Pentru această mamă, strângerea de fonduri este singura şansă să facă rost de suma necesară pentru tratament într-o clinică privată. Ea spune că internarea într-un spital public nu o poate ajuta pe Chloe, întrucât sistemul public de sănătate din Anglia este subfinanţat în acest domeniu şi nu poate face faţă cazurilor severe de anorexie.
Femeia speră că povestea sa va atrage atenţia altor părinţi, iar aceştia vor putea observa din timp semnele anorexiei pentru a interveni prompt, relatează Daily Mail.

Chloe îşi doreşte să intre la facultate şi să studieze biologia marină. Visul ei este însă serios ameninţat de anorexie, afecţiune pe care a dezvoltat-o la vârsta de 15 ani, şi despre care crede că a fost declanşată de trauma divorţului părinţilor.

„Chloe nu avea de mică încredere în ea şi îşi făcea griji pentru greutatea sa. Când eu şi tatăl ei am divorţat, acest lucru a avut un impact puternic asupra sa, atunciavea şi Bacalaureatul, era foarte stresată”, a povestit mama tinerei.
„A început să taie din porţiile de mâncare şi îmi spunea că a mâncat mai devreme şi nu-i este foame, aşa că nu mi s-a părut nimic ciudat, nu i-am pus întrebări. A început să se ducă la sală, dar şi asta e ceva normal pentru o fată de vârsta ei. Credeam că are o greutate normală, dar nu bănuiam ce ascunde. Când s-a prăbuşit la şcoală, am mers şi am vorbit cu asistenta şi aceasta mi-a spus că are tulburări alimentare”, a mai spus femeia.

După acest episod, fata a intrat într-un program de monitorizare a copiilor şi adolescenţilor cu probleme mentale şi a beneficiat de consiliere. Dar au trecut doi ani, timp în care ea a urmat tratament în trei unităţi diferite, şi a pierdut mereu lupta cu boala. „De fiecare dată m-am rugat ca aceasta să fie şansa care să ne scape, care să îmi vindece fetiţa. Numai că nu s-a întâmplat asta”, a povestit mama tinerei.
„Cred că problema vine din faptul că nu sunt destule fonduri în sistemul public de sănătate pentru a lupta pe deplin cu această boală devastatoare. Aşa-zisele lor programe implică un proces de rehrănire şi refacere a greutăţii. Dar ei nu au bani pentru tratarea psihologică de care este nevoie disperată”, a explicat femeia.

Citește continuarea pe eva.ro!

Jessica Simpson, noi declarații despre cum a reușit să slăbească 45 de kilograme: ”M-am dus la nutriționist”

Jessica Simpson, actriță și interpretă în vârstă de 42 de ani, este în cea mai bună formă a ei după ce a slăbit mai bine de 40 de kilograme. Actrița a făcut noi declarații despre cum a reușit să topească kilogramele în plus.

Dacă în urmă cu câteva luni se fotografia într-un costum de baie minuscul, pe care nu credea că o să mai ajungă să-l poarte, acum, Jessica Simpson a dezvăluit că schimbările făcute în ceea ce privește alimentația au ajutat-o să slăbească.

”M-am dus la un nutriționist și i-am spus că trebuie să fac o schimbare, să învăț să fac alegeri sănătoase.”, a mărturisit actrița în cadrul unui interviu pentru ”Extra”.

Totodată, pe lângă faptul că se simte bine în pielea ei, ea a dezvăluit că și-a dorit această schimbare și pentru sănătate.

”Mă simt la fel de bine ca înainte să am copiii, ba chiar aș putea să spun că mă simt mai tânără.”, a spus ea, potrivit Page Six.

”Am mai multă energie și da, pot să port ce haine vreau.”, a mai adăugat actrița, care este mama a trei copii: Maxwell, de zece ani, Ace, de nouă ani și Birdie, de trei ani.

Cum a reușit Jessica Simpson să slăbească 45 de kilograme

După cea de-a treia sarcină, Jessica Simpson a slăbit drastic, iar ce a ajutat-o să topească kilogramele în plus a fost schimbarea planului alimentar, după cum mărturisea ea în cadrul unui interviu, dar și sportul.

”Este vorba de trei mese pe zi şi două gustări. Fiecare masă conţine proteine, fibre şi grăsimi, iar gustările sunt alcătuite din proteine şi fibre sau proteine şi grăsimi”, a explicat antrenorul vedetei. ”Este vorba de un echilibru care să nu afecteze atât de mult stilul de viaţă de dinainte”, a mai adăugat într-un interviu Harley Pasternak.

sursa

Alimentele la care Andra a renunțat pentru a da jos kilogramele în plus

Andra, în vârstă de 36 de ani, a luat în urmă cu ceva timp o decizie importantă. Artista și-a schimbat total stilul alimentar, pentru a scăpa de câteva kilograme în plus. În ultimele luni, artista a surprins după ce a slăbit considerabil.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, roşie şi interior

Andra a reușit să renunțe la anumite alimente și să aibă un stil de viață sănătos.

Artista consumă legume, carne, pește și a exclus în totalitate ,,dulcele” din dieta ei.

Totodată, vedeta este atentă la cantitatea caloriilor consumate.

,,Mi-am propus să nu mai mănânc așa mult”, a dezvăluit Andra, la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Pentru a avea un corp sănătos, pe lângă dietă, artista găsește cu regularitate timp pentru a face sport și mai multă mișcare.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi persoane în picioare
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi interior

Ce sunt Băuturile izotonice Oshee?

Băuturile izotonice OSHEE sunt băuturi pentru noua generație de oameni care trăiesc o viață activă.

În timpul exercițiilor fizice organismul pierde lichide precum și vitamine importante, carbohidrați intenși, electroliți precum sodiu și potasiu.

Băuturile izotonice OSHEE, datorită sintezei lor avansate cu carbohidrați, electroliți de sodiu și potasiu și cinci vitamine esențiale B3, B5, B6, B7 și E, oferă organismului toată hidratarea necesară pentru a crește nivelul de rezistență.

Isotonic Drink

Scopul lor principal este de a regla apa și electroliții din corpul uman și de a susține sistemul muscular.

Băutură izotonică OSHEE:

  • Sursă de vitamine, minerale, carbohidrați
  • Potolește setea
  • Oferă energie
  • Crește rezistența

Oshee combină: carbohidrați, minerale și vitamine, a căror sarcină principală este de a reface rezervele de electroliți irosite și de a restabili echilibrul apă și sare.

Cu Oshee, vă puteți potoli setea, precum și să mențineți rezistența și potențialul energetic al organismului.

Nașterea acestei moldovence a adunat peste 40 milioane de vizualizări pe Youtube!
Articolul anterior
Milioane de copii vor fi revaccinați, din cauză că li s-ar fi administrat anterior vaccinuri contrafăcute!
Articolul următor