Pippa Middleton ține o dietă periculoasă înainte de nuntă!

Fiecare femeie se visează o prințesă în ziua nunții, cu o talie subțire și o siluetă de invidiat în rochia superbă de mireasă, pentru a-i eclipsa pe toți din jur. Viitoarele mirese, cele mai plinuțe, sunt tentate de regulă să scape de mai multe kilograme până a ajunge să-și aleagă rochia de mireasă. În acest scop, femeile care doresc să slăbească apelează la o cură de slăbire, cu mai multe luni înainte de marele eveniment, combinând regimul alimentar și efortul fizic la sală.

separator

Și Pippa Middleton, sora lui Kate Middleton, se pregătește de nuntă cu alesul ei, James Matthews. Ca să arate bine în rochia de mireasă, tânăra a început să țină o dietă. Însă, specialiștii spun că este periculoasă pentru sănătate.pippa-middleton-nunta

Se numește Sirtfood Diet și presupune să consumi 20 de alimente, printre care arugula, vin roșu, cacao, cafea, kale, căpșuni sau alune, toate bogate în antioxidanți denumiți polifenoli, meniți să combată îmbătrânirea organismului, dar să și stimuleze metabolismul pentru arderea grăsimilor.

Pippa Middleton, în primele trei zile, a consumat doar 1000 de calorii zilnic, bând 3 sucuri verzi și o singură masă solidă din aceste alimente. În următoarele patru zile, a consumat doar 1500 de calorii.

În faza a doua, respectiv în următoarele 2 săptămâni, consumă 3 mese cu acele alimente și un juice verde. Nutriționiștii spun că dieta este periculoasă pentru organism, deoarece este nesănătos să consumi sub 1200 de calorii pe zi. După ce renunți la dietă poți pune rapid înapoi kilogramele pierdute.

În plus, această dietă afectează funcționarea inimii, dă peste cap metabolismul, stresează organismul și crește riscul de inflamații.

Specialiștii recomandă un regim echilibrat pentru a slăbi, combinat cu exerciții pentru slăbit și cu o varietate de fructe, legume și surse de proteine.

sursa

Prințesa Charlotte împlinește doi ani! Casa Regală a publicat o nouă fotografie cu micuța
Articolul anterior
Cine este moldoveanca care va cânta cu Rihanna!
Articolul următor
Alte articole interesante