Refacerea organismului după Sărbătorile Pascale!

Deseori sărbătorile se soldează cu centimetri şi kilograme în plus, adăugate fără să-ţi dai seama. Voia bună, familia unită, prieteni apropiaţi şi mesele aranjate îşi fac bine datoria. Dar timpul trece şi trebuie să revii la activităţile cotidiene.

separator
Refacerea organismului după Sărbătorile Pascale!

Deoarece în zilele de Paşte cu greu te poţi abţine de la cele puse pe masă, organismul tău trece printr-o experienţă nu tocmai plăcută, nemaivorbind despre organele digestive. Aşadar, pentru a-ţi reveni cât mai repede te poţi conduce după câteva sfaturi simple:

  1. 1282963485_ploskij-zhivotNu sta locului, gândeşte-te câte calorii în plus ai mâncat în doar câteva zile. Pentru a arde această energie ai nevoie de mişcare: aleargă în parc, înoată, mergi cu bicicleta, joacă tenis de masă etc. – implică-te în orice activitate care îţi solicită toate grupele de muşchi.
  2. Nu mânca seara. După o perioadă îndelungată în care te-ai abţinut de la mâncăruri copioase, organismul a reuşit să se deprindă cu acest mod de viaţă. De aceea, continuă să dai preferinţă produselor uşor digerabile şi renunţă definitiv la cinele tardive.
  3. Bea lichide. Îţi poţi face băuturi răcoritoare cu adăugarea feliilor de lămâie sau portocale. Citricele vor ajuta la digestie şi te vor revigora, iar apa te va ajuta la eliminarea toxinelor.

Colecția Demoiselle: ochelari de soare de la Dior! (video)
Articolul anterior
A scris o carte despre lupta ei cu obezitatea!
Articolul următor
Alte articole interesante