Reporterițele de la Deșteptarea vor să scape de kilogramele în plus. Galina Tomaș le-a sărit în ajutor

Fetele de la cea mai matinală emisiune din țară s-au pus pe slăbit. De astăzi, acestea nu vor mai sări peste micul dejun, vor renunța la alimentele interzise și vor face mișcare pentru a scădea în centimetri.

separator

Reporterițele de la Deșteptarea vor fi încurajate de către Galina Tomaș. Prima pe listă este Valentina Mocate, tânăra care vrea să ajungă la 65 de kilograme.

“De doi ani, nu-mi imaginez viața mea fără munca în jurnalism. Trezitul dis-de-dimineață, alergatul încontinuu pe la filmări, emoțiile fiecărei zile au adunat pe cântarul meu destule kilograme în plus. Cifra actuală de pe cântar, 73 de kilograme și 400 de grame, a mai fluctuat. Acum 5 ani, aveam peste 81 de kilograme și o altă garderobă, iar cu 7 ani în urmă am avut cele 64 de kilograme ideale din viața mea.”, a declarat Valentina.

Galina Tomaș i-a luat măsurile și a observat că tânăra are depuneri de țesut adipos atât la abdomen, cât și la fese și coapse. După o luptă crâncenă cu kilogramele, reporterița îi promite nutriționistei că va ajunge la kilogramele de cândva.

Dacă vrei să slăbești și tu sănătos, accesează unicasport.md sau sună la numărul de telefon: 068752223, pentru a primi un antrenament și un masaj gratis.

Partenerii noștri
Author Unica Sport
Adresa: mun. Chișinău
Tel.: 068752223
Email:office@unicasport.md
Facebook: https://www.facebook.com/UnicaSportMoldova/
Supă de linte de la Irina Negară
Articolul anterior
Piept de pui crocant cu legume și cașcaval la cuptor!
Articolul următor
Alte articole interesante