A reuşit să scape de problemele de sănătate, după ce a slăbit 22 de kilograme!

După ce a slăbit 22 de kilograme, Diana Slobodeniuc are mai multă încredere în sine, dar cel mai important este că femeia se simte mult mai sănătoasă.

separator

xxxxx

Diana nu s-a lăudat niciodată cu o siluetă de model, însă kilogramele s-au acumulat treptat, aşa încât la vârsta de 39 de ani aceasta a ajuns supraponderală, iar problemele de sănătate o deranjau tot mai mult.

vvvv

Dacă vrei să slăbești și tu sănătos, accesează unicasport.md sau sună la numărul de telefon: 068 752 223, pentru a primi un antrenament și un masaj gratis.

,,Când eram grasă permanent mă durea spatele, nu puteam merge o distanţă mai mare, nu puteam face orice fel de muncă, îmi era dificil să mă mişc, respiram cu greu, urcam două-trei trepte şi deja nu mai puteam să respir normal”, dezvăluie Diana.

Impresionată de rezultatele spectaculoase ale altor femei în materie de slăbit, Diana s-a înarmat cu voinţă şi caracter şi a păşit pragul la Unica Sport, iar din acel moment viaţa i s-a schimbat în mod radical.

Diana a spus ,,NU!” alimentaţiei proaste şi vieţii sedentare. După ce a început să frecventeze antrenamentele la Unica Sport, femeia a slăbit considerabil, şi-a disciplinat regimul alimentar şi orarul meselor. Chiar dacă se regăseşte la serviciu o bună parte din timp, aceasta nu încalcă regula celor 5 mese pe zi, consumă multe lichide şi apelează la mici gustări pentu a-şi potoli senzaţia de foame.

Mai mult, Diana a schimbat obiceiurile alimentare inclusiv în familie. Toţi membrii casei respectă acum un nou regim alimentar sănătos, echilibrat şi benefic organismului.

Diana Slobodeniuc este un bun exemplu în materie de slăbit şi le motivează pe reporteriţele de la Deşteptarea să continue lupta cu kilogramele în plus, iar rezultatele pe măsură nu vor întârzia să apară.

Un elev de clasa a șaptea a decedat subit în timpul orelor la un liceu din Capitală!
Articolul anterior
”Сила Танца”- cel mai grandios show de dans autohton se pregăteşte de un nou sezon!
Articolul următor
Alte articole interesante