A reuşit să slăbească 40 de kilograme, iar acum dă sfaturi femeilor cu aceeaşi problemă!

Tatiana Vesti, o tânără mămică din Chișinău, s-a îngrăşat din cauza kilogramelor acumulate în timpul sarcinii şi perioadei de alăptare. Modul sedentar de viaţă, greşelile alimentare, stresul hormonal, lipsa de odihnă şi somn au condus la creşterea masei corporale.

separator

nnn

Dacă vrei să slăbești și tu sănătos, accesează unicasport.md sau sună la numărul de telefon: 068 752 223, pentru a primi un antrenament și un masaj gratis.

Tatiana a ajuns la Unica Sport din dorinţa de a se revedea suplă, aşa cum s-a ştiut dintotdeauna.

Graţie efortului depus şi unei bune discipline, tânăra a reuşit să slăbească 38 de kg în 10 luni, iar de mai bine de un an îşi menţine greutatea dobândită. Mai mult, după ce şi-a atins greutatea normală, Tatiana a devenit din nou însărcinată, iar acum aşteaptă să aducă pe lume cel de-al doilea copil.

Tatiana nu s-a împotrivit să împărtăşească sfaturile de slăbit sănătos şi altor femei dornice să scape de kilogramele nedorite.

Şi cum Valentina Mocate, reporteriţa emisiunii Deşteptarea, şi-a propus să slăbească sănătos, tinerei îi sunt de folos câteva sfaturi practice, parvenite de la o adevărată învingătoare în lupta cu excesul în greutate.

Fetele au mers împreună la cumpărături. Cele două au făcut alegeri sănătoase în meniu, punând în coşuri doar alimente benefice, bogate în nutrienţi şi reduse în calorii.

Valentina a optat pentru legume, fructe de sezon, leguminoase, dar şi iaurt scăzut în grăsimi, fiind convinsă că dieta corectă, dar şi antrenamentele practicate la Unica Sport o vor ajuta să slăbească şi să-şi modeleze silueta.

Cum să porți fusta metalică în acest sezon
Articolul anterior
Săpunul de 13 lei care va opri căderile de păr abundente
Articolul următor
Alte articole interesante