Scapă de burtică în 4 pași simpli!

Vrei să scapi de surplusul de grăsime de pe burtă? Colăceii îți dau bătăi de cap? Iată secretul unui abdomen plat și tonifiat.

separator

Mișcare

Dacă nu ai timp să mergi la sală, curățenia prin casă te poate ajuta să scapi de burtică. Datul cu mătura, aspiratorul sau mopul este un exercițiu extraordinar pentru tonifierea mușchilor abdominali, care trebuie ținuți încordați în timpul mișcării.

Consumă fibre

La fiecare 10 grame de fibre vegetale pe care le consumi, abdomenul tău scapă de 4% din grăsime. Pentru a consuma mai multe fibre, încearcă să introduci în dieta ta zilnică două mere, broccoli, un sfert de cană de boabe de fasole sau un bol de salată verde.

Renunță la zahăr

Pentru a scăpa de grăsime, este important să ai o dietă în proporție de 80% sănătoasă. Lipsa zahărului va favoriza creşterea nivelului de glucagon- un hormon considerat a fi inamicul numărul 1 în lupta împotriva grăsimii abdominale. Înlocuiește zahărul din dietă cu alimente bazate pe proteine și vitamine. Când ai chef de ceva dulce, ia doar o linguriță de miere!

Mănâncă semințe de floarea soarelui

Semințele de floarea soarelui sunt bogate în acizi grași monosaturați și vitamina B, care joacă un rol important în stoparea depunerilor de grăsime. Presară câteva semințe peste salate sau terci.

Aura slăbește împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport

Ne apropiem cu pași rapizi de cel mai așteptat eveniment al acestui sezon: Finala ediției a 15-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”!

În calea spre remodelarea corporală, alături de tine este și artista  Aura, care zi de zi alege meniurile sănătoase din Cabinetul Personal, iar diminețile le începe cu antrenamentele create de specialiștii Centrului Online de Nutriție și Sport.

Ardem de nerăbdare să ne vedem cu tine la Webinarul GRATUIT, iar până atunci îți propunem să afli la ce etapă se află Aura după o săptămână de proiect! Video:

Simți și tu vibrațiile transmise de Aura? Deoarece noi suntem plini de încântare, întrucât ne așteaptă un LIVE exclusiv cu istorii de succes, invitați speciali, surprize și emoții.

Vrem să îți dăruim EMOȚII, pentru că tu ești ceea ce simți!

Înregistrează-te acum

Iar dacă dorești o consultație gratuită, dă click pe acest link și Ambasadorul te va contacta!

Cu drag Centru Online de Nutriție și Sport! Fii gata să fii surprins și motivat!

Aura alege stilul sănătos de viață alături de Centru Online de Nutriție și Sport

Află de ce interpreta Aura a decis să slăbească împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport, care este motivația ei și rezultatele la care dorește să ajungă în video de mai jos.

Deoarece a ales calea SĂNĂTĂȚII în Centru Online de Nutriție și Sport, am avut o discuție sinceră cu minunată interpretă, în care și-a dezvăluit scopurile și aspirațiile în a deveni cea mai bună versiune a sa. 

Află istoria ei, cum a decis să facă acest pas, în acest video!

Finala ediției a 15-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”  va fi cu adevărat deosebită, fiind că alături de Galina Tomaș va fi și coprezentatoarea, artista Aura!

Înregistrează-te cât mai curând la Webinarul GRATUIT , pentru că locurile sunt LIMITATE, iar informația pe care o vom oferi – enorm de valoroasă.

Accesează link-ul: https://event.webinarjam.com/register/

Noi credem în tine, noi știm că tu poți!

Finala ediției a 15-a a proiectului „Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”! Cel mai grandios eveniment al acestei primăveri

     15 ediții de sănătate, peste 20.000 kilograme slăbite, peste 24 ani de experiență, zeci de mii de femei fericite și 100 % scopuri atinse, iată ce înseamnă Centru Online de Nutriție și Sport.

Sărbătorește Finala ediției a 15-a împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport!

Fii alături de noi la WEBINARUL GRATUIT, pe data de 21.04.2022, ora 19:00, ca să celebrăm sănătatea.

☑️Află de la primele surse SECRETELE SĂNĂTĂȚII

În cadrul Webinarului vor fi prezenți Speakeri Specialiști în Nutriție și Sport care vor deschide pașii către o viață sănătoasă.

☑️Cunoaște ISTORII reale de SUCCES

Vom prezenta Top-ul participantelor cu cele mai multe kilograme slăbite în Ediția a 15-a a proiectului “Galina Tomaș îți cumpără kg”

☑️Alege cea mai SĂNĂTOASĂ comunitate ONLINE

Am pregătit SURPRIZE pentru cei prezenți la WEBINAR, pentru că vom da START înscrierile în cea de-a 16-a Ediție a proiectului!

Tu ești propriul scriitor al Istoriei tale de Succes, iar noi vom fi muza ta! Alege sănătatea, alege Centru Online de Nutriție și Sport!

Înregistrează-te la WEBINAhttps://event.webinarjam.com/register/40/nypxrb7oRUL GRATUIT și dă startul unei noi etape în viața ta!

Noi credem în tine, noi știm că tu poți!

Cireşele te scapă de acnee şi te întineresc!
Articolul anterior
Olga Buzova a făcut show la înmânarea premiilor Muz Tv. Vedeta a apărut pe covorul roșu, călare pe o cămilă
Articolul următor