Scapă de burtică în 4 pași simpli!

Vrei să scapi de surplusul de grăsime de pe burtă? Colăceii îți dau bătăi de cap? Iată secretul unui abdomen plat și tonifiat.

separator

Mișcare

Dacă nu ai timp să mergi la sală, curățenia prin casă te poate ajuta să scapi de burtică. Datul cu mătura, aspiratorul sau mopul este un exercițiu extraordinar pentru tonifierea mușchilor abdominali, care trebuie ținuți încordați în timpul mișcării.

Consumă fibre

La fiecare 10 grame de fibre vegetale pe care le consumi, abdomenul tău scapă de 4% din grăsime. Pentru a consuma mai multe fibre, încearcă să introduci în dieta ta zilnică două mere, broccoli, un sfert de cană de boabe de fasole sau un bol de salată verde.

Renunță la zahăr

Pentru a scăpa de grăsime, este important să ai o dietă în proporție de 80% sănătoasă. Lipsa zahărului va favoriza creşterea nivelului de glucagon- un hormon considerat a fi inamicul numărul 1 în lupta împotriva grăsimii abdominale. Înlocuiește zahărul din dietă cu alimente bazate pe proteine și vitamine. Când ai chef de ceva dulce, ia doar o linguriță de miere!

Mănâncă semințe de floarea soarelui

Semințele de floarea soarelui sunt bogate în acizi grași monosaturați și vitamina B, care joacă un rol important în stoparea depunerilor de grăsime. Presară câteva semințe peste salate sau terci.

Cireşele te scapă de acnee şi te întineresc!
Articolul anterior
Olga Buzova a făcut show la înmânarea premiilor Muz Tv. Vedeta a apărut pe covorul roșu, călare pe o cămilă
Articolul următor
Alte articole interesante