Sfaturi de la instructorul vedetelor. Cum să adopţi un stil de viaţă sănătos?

Harley

separator
Pasternak, celebrul antrenor al vedetelor de la Hollywood are câteva sfaturi pentru persoanele care doresc să arate bine şi să facă o schimbare.

Antrenorul îţi sugerează să te fereşti de deciziile categorice de genul „de mâine fac acest lucru…”, dar să te apuci imediat să-ţi schimbi stilul de viaţă.

„Dacă eşti de părere că trebuie să faci o schimbare, de ce să aştepţi? Sfaturile pe care le împărtăşesc celebrităţilor sunt concepute ca parte a unui stil de viaţă sănătos, nu ca o decizie temporară, de scurtă durată”, spune Pasternak.

1. Începe câte puţin să-ţi schimbi stilul de viaţă. Oamenii se apucă de schimbări drastice şi, inevitabil, eşuează. Dacă vrei să mănânci sănătos şi să faci sport, nu trebuie să iei decizia de a deveni raw vegan sau de a te antrena ca pentru un maraton. Pentru început, omite un cappuccino dimineaţa sau coboară seara, în drum spre casă, cu  o staţie mai devreme. Jessica Simpson și-a transformat corpul făcând zilnic mai mulţi paşi.

2. Începe azi, nu aştepta să treacă luna ianuarie. Chiar în seara asta după cină mergi pe jos, în jurul blocului, de trei ori – e un început!

3. Există putere în număr. Exersează în cuplu întrucât rezultatele sunt şi mai bune. Este ușor atunci când prietenii tăi au aceleaşi năzuinţe ca şi tine. Cuplurile mele de clienți, cum ar fi Megan Fox și Brian Green, Adam Levine și Behati Prinsloo, Kim Kardashian și Kanye West de multe ori se antrenează împreună.

4. Echipează-te confortabil. O pereche de adidaşi comozi pentru sport, hainele potrivite, care îţi permit să faci mişcare, sunt la fel de importante pentru a te simţi perfect atunci când te antrenezi.

5. Concentrează-te asupra procesului, metodei şi tehnicilor exerciţiilor, dacă îţi doreşti să te tonifiezi, să devii mai viguroasă ori să slăbeşti. Include în alimentaţie proteine, fibre dietetice și grăsimi sănătoase, dormi cel puțin șapte ore pe noapte.

Harley Pasternak este nutriţionistul şi trainer-ul vedetelor, precum Katy Perry, Rihanna, Jessica Simpson, Megan Fox, Miley Cyrus, Jane Fonda.  Acesta şi-a dedicat o bună parte din carieră activând inclusiv ca nutriţionist cercetător la Department of National Defense, după care a scris o serie de publicaţii în domeniul alimentaţiei şi sportului.

Cum să te bucuri de spaghete fără să iei în greutate
Articolul anterior
Iubita lui Alex Calancea se lanseză ca interpretă solo!
Articolul următor
Alte articole interesante