Slăbește cu exercițiile Pilates de la UNICA Sport!

Îți sunt interzise mișcările dinamice? Corpul tău are nevoie de restabilire după o intervenție chirurgicală sau după naștere? Soluția ideală atât pentru sănătate, cât și pentru siluetă ta sunt exerciţiile pilates!

separator
DSC_0035

Acest tip de sport include ședințe de exerciții intense, dar delicate cu articulațiile, ce necesită controlul muşchilor abdominali și un simț bun al echilibrului, coordonate permanent cu respirația. Antrenamentul exclude solicitarea coloanei vertebrale și a articulațiilor. Unul dintre avantajele pilates-ului constă în poziționarea corectă a spatelui și menținerea echilibrului între cele două jumătăți ale corpului.

DSC_0037 DSC_0044 DSC_0047

Te întrebi dacă Pilates-ul te ajută să slăbești?

Cu siguranță! Combinat cu un regim alimentar sănătos și cu masaj, pilates-ul te va readuce în formă. Mai mult, acesta îți va tonifia musculatura și îți va fortifica sănătatea.

Popescu Elena (2)După doar 2 săptămâni de antrenamente regulate de Pilates (3 ori pe săptămână) vei observa schimbări evidente: creșterea mobilității și flexibilității corpului, tonifierea mușchilor abdomenului și a coapselor, întărirea articulațiilor și revigorarea sistemului circulator.

Recomandat de: Popescu Elena, instructor Pilates, Filiala Shaping+.

Poze exclusive de la „Noaptea Cercetătorilor”!
Articolul anterior
Sasha Lopez: Despre casa din București și bunica Vera din Țarigrad!
Articolul următor
Alte articole interesante