Slăbești fără sport?!

„Slăbesc, trebuie să slăbesc, vreau să slăbesc! Dar nu vreau să fac sport,  să merg la sală!”

separator
Sunt  gânduri  care ne invadează tot mai des din cauza ritmului alert al vieţii şi atunci ne dorim ca slăbitul să se transforme în ceva rapid şi uşor.  Dacă te numeri şi tu printre cele care visează să se trezească slăbuţe atunci e bine să ştii că…

Peste noapte nu vei avea formele 90-60-90, totuşi există o şansă şi pentru tine să slăbeşti fără a merge la sală. Dar, în acest caz, îți asumi unele consecinţe despre care îţi voi vorbi mai târziu.

Metoda salvatoare pentru a slăbi: masajul

Masajul te poate ajuta să scapi de celulită. Este un adevăr. Poţi vedea rezultate, după doar 10 şedinţe de masaj. Desigur, te vei bucura, atunci când vei vedea că dimensiunile taliei sau a coapselor au scăzut în centimetri, dar te-ai gândit cum rămâne cu tonifierea muşchilor? Chiar dacă la prima vedere nu pare a fi un factor important, totuşi un corp tonifiat arată mult mai bine decât unul fără forme. Această fortificare o poţi obţine doar  prin exerciţii fizice pe care să le practici nu mai mult de 3 ori pe săptămână cu durata de 1oră.

Ce trebuie să faci atunci când vii la masaj?

  1. Consumă lichide zilnic, respectând regula de 1,5 – 2 litri per zi.
  2. Renunţă definitiv la dulciuri şi patiserii înlocuindu-le cu produse naturale (miere, fructe uscate, gem de fructe etc).
  3. Evită să consumi mâncarea fast-food şi cea care are un conţinut ridicat de E-uri  şi aditivi alimentari.
  4. Nu programa mai mult de 10 şedinţe de masaj consecutive.
  5. Masajul te ajută să-ţi îmbunătăţeşti circuitul sanguin şi să oxigenezi ţesuturile, de asemenea te ajută să elimini toxinele din organism şi surplusul de lichide.
  6. Alege cu grijă crema sau uleiul pentru masaj, este recomandat să-ţi faci mai întâi un test pentru a urmări reacţia pielii.
  7. Şi nu în ultimul rând, ai grijă să nu mănânci cu 2 ore înainte şi după masaj.

Cel mai indicat e să mergi la un profesionist, pentru că mişcările unui asemenea masaj trebuie făcute cu grijă şi necesită rezistenţă, pentru că în mediu durata unui masaj anticelulitic este de 30 minute.

Vei slăbi, vei îmbrăca rochia preferată sau blugii care demult stau pe raftul din garderobă, dar nu uita că doar prin antrenamente poţi obţine silueta dorită şi un corp de milioane.

 

Abstinența sexuală duce la îmbolnăvire?!
Articolul anterior
Cum alegem încălţămintea potrivită?
Articolul următor
Alte articole interesante