Soţia lui Will Smith: ,,De douăzeci de ani soţul nu îşi poate lua ochii de la mine!’’

Este căsătorită cu celebrul actor american Will Smith de optsprezece ani şi au trei copii împreună. Actriţa Jada Pinkett Smith are un corp de invidiat, de la care soțul ei nu-și poate lua ochii de mai bine de douăzeci de ani.  

separator

Jada Pinkett Smith, în vârstă de 43 de ani, are un corp suplu şi tonifiat pentru că nu renunţă niciodată la orele de sport. Întrebată de revista “Shape” de unde vine motivaţia ei pentru fitness, Jada Pinkett Smith a răspuns:

“Ei bine, îmi place când Will se uită la mine și zice: ,,La naiba! Arăţi atât de bine!’’. Soțul meu de aproape 20 de ani nu-şi poate lua ochii de la mine. E nemaipomenit.”

articole_9406 Jada jada-pinkett-smith-perfectiunea-la-plaja-la-41-de-ani-cat-de-bine-arata-sotia-si-fiica-lui-will-smith_4 EXCLUSIVE: **PREMIUM RATES APPLY** A bikini clad Jada Pinkett Smith and Will Smith workout together and show some PDA on the beach in Hawaii.

Jada Pinkett Smith adoră exerciţiile cardio pe scară pentru o tonifiere mai eficientă a feselor şi picioarelor. Iată câteva dintre exerciţiile preferate ale actriţei pentru posteriorul sculptat şi picioarele tonifiate:

Genuflexiuni cu ridicare într-un  picior – 3 seturi a câte 6 ori

Podul la scară – 4 seturi a câte 10-12 ori

Aplecarea trunchiului într-un picior  – 3 seturi a câte 10-12 ori

Genuflexiuni cu rotirea trunchiului – 3 seturi a câte 10-12 ori

Genuflexiuni cu rotirea trunchiului

Fandări laterale şi ridicarea braţelor şi piciorului – 3 seturi a câte 6 ori

Sărituri la scară – 3 seturi a câte 12-15 ori

Sărituri la scară

Vârsta potrivită pentru a fi mamă!
Articolul anterior
Prezentatoarea tv care-și spală fața doar cu apă și săpun!
Articolul următor
Alte articole interesante