Sport combinat pentru bărbați: aparate de forță și exerciții fizice!

Sportul are un impact pozitiv atât asupra femeilor, cât şi asupra bărbaţilor. Studiile au aratat că mişcarea fizică stimulează diferit organismul acestora, unele beneficii fiind comune, altele particulare.

separator
_MG_7170

De-a lungul anilor Unica Sport a fost alături de sute de femei care au zis “nu” kilogramelor în plus. De curând, rețeaua s-a extins! Acum și bărbații pot scăpa de centimetri și forma un corp mult visat.

_MG_7124 _MG_7134 _MG_7140

„UNICA MEN”  se diferențiază de alte săli de sport prin combinarea aparatelor de forță cu exercițiile fizice. Astfel, poți obține remodelarea corporală cu suport fizic dozat și cu ajutorul exercițiilor specifice pentru anumite grupi de mușchi.

Primul program, cardio, are loc în zilele de luni și marți.

Al doilea, pista combinată, se petrece miercurea și joia. Este gândit special pentru a lucra cu mai multe grupe de mușchi. În timpul acestui program pesoana se antrenază intensiv la un aparat timp de 3 minute, după care se relaxează un minut și trece la următorul aparat.

_MG_7121

Al treilea program, de forță, constă în antrenarea mușchilor într-un tempou mai lent cu ajutorul greutăților. Scopul acestui program este reliefarea în anumite zone. Antrenamentele au loc vinerea și sâmbăta.

IMG_7180 IMG_7183

_MG_7166“Selectarea persoanelor se face reeșind din capacitățile fizice ale fiecăreia în parte. Și în dependență de pregătirea fizică a persoanei, se gândește un anumit tip de antrenament. Iar cei care au probleme de sănătate se pot antrena individual, după un program bine stabilit de antrenor”, a menționat instructorul pentru bărbați, Vitalie Țopa.

Nu ezita să scapi de kilogramele în plus, să fii sănătos și să obții corpul mult visat.Vino chiar acum la sala de sport „UNICA MEN” și profită de consultația instructorului, inclusiv ai posibilitatea să te antrenezi o oră gratis!

_MG_7172 IMG_7177 IMG_7187

Partenerii noștri
Author Unica Sport
Adresa: mun. Chișinău
Tel.: 068752223
Email:office@unicasport.md
Facebook: https://www.facebook.com/UnicaSportMoldova/
Incredibil! Cel mai folosit condiment poate provoca cancer la stomac
Articolul anterior
Mărul – te face sănătoasă şi frumoasă!
Articolul următor
Alte articole interesante