Un cuplu a slăbit 120 de kg timp de un an!

Soții Robert și Jessica Parker din Colorado, timp de un an și ceva, au slăbit împreună peste 120 de kilograme. Mai mult, aceștia au îndrăgit sportul și nu au de gând să se reîntoarcă la kilogramele de cândva.

separator
Un cuplu a slăbit 120 de kg timp de un an!

Robert avea 150 de kilograme, îi era greu să se miște, să se joace cu copiii sau să aducă pachetele de la market.

Jessica avea 130 de kilograme și nu-și ascundea nemulțumirea pe care o avea față de corpul ei. Aceasta se rușina atunci când membrii familiei îi aminteau cât de slabă era cândva.

„Îmi iubeam copiii și soțul, dar îmi era silă de mine și din această cauză nu le puteam oferi toată dragostea mea. Într-o zi m-am uitat în oglindă și am hotărât să fac o schimbare.”

La început a făcut zumba, iar după câteva săptămâni avea minus 6 kilograme. A continuat să facă exerciții pe bicicletă și să alerge pe bandă. Se antrena minim câte o oră, de trei ori pe săptămână.

Robert nu mânca seara și juca tenis. În vara anului 2012, soții Parker mergeau foarte mult pe jos, alergau kilometri întregi și înotau. Aceștia au început și să se alimenteze sănătos și corect. Ei consumau foarte multe fructe, legume și pește, iar într-un final s-au făcut vegetarieni. Acum soții au câte 75 de kilograme.

140702144629-irpt-rob-foster-after-with-jess-feb-2014-horizontal-gallery
140702144655-irpt-rob-foster-and-jess-dec-2013-horizontal-gallery

Reacția unui bebeluș care se află în brațele mamei! Te va lăsa fără cuvinte
Articolul anterior
Un tânăr paralizat s-a putut mişca din nou datorită unui stimulator electric al măduvei
Articolul următor
Alte articole interesante