Un model Victoria’s Secret, impusă să slăbească: “Am intrat în depresie”

După ce a încheiat contractul cu brandul de lenjerie intimă, Erin Heatherton povestește despre chinul din spatele prezentărilor de modă care trebuie să arate perfect.

separator

De exemplu, în 2012 și 2013, reprezentații Victoria’s Secret i-au spus că, dacă nu slăbește, nu mai poate participa la show-ul anual, scrie perfecte.ro.

”Mă uit în urmă acum și nu-mi vine să cred că mi-a cerut asta. Ajunsesem să merg de câte două ori pe zi la sală și tot nu reușeam să mai slăbesc”, a spus Erin.

Ea a mai povestit că imediat după spectacolul din 2013, a decis să renunțe la parteneriat tocmai pentru că s-a simțit constrânsă, presată și rușinată de exemplu pe care îl oferă tinerilor din întreaga lume:

”Nu puteam să mai ies în public și să mă laud cu silueta mea. Nu puteam să mai susțin că e e simplu să arăți așa în condițiile în care mă chinuisem atât de mult”.

Aceasta a mai povestit că ajunsese să se simtă foarte prost în propria piele:

”Am intrat în depresie pentru că munceam atât de mult și mi se părea că fără vreun rezultat. Simțeam că silueta nu mă mai asculta. Ajungeam acasă, vedeam mâncare și mă gândeam că poate ar fi mai bine să nu mai mănânc”.

Acum, tânăra s-a asociat mai multor branduri care încurajează încrederea de sine să fie un exemplu pentru tinerele care o admiră. Ea a recunoscut că are complexe și că le înțelege pe doamnele și domnișoarele cărora le e greu să se accepte așa cum sunt.

Gumele de mestecat care pot produce cancer. Orbit și Airwaves, cele mai nocive
Articolul anterior
Alimente care îţi ajută corpul să regenereze. Sfaturile unui medic neurolog
Articolul următor
Alte articole interesante