Vera Brejneva și-a impus sora să slăbească!

Vera Brejneva are propria ei metodă de slăbire, care a fost deja testată și de sora sa, Victoria Galushka. Interpreta scrie toate secretele ei de frumusețe pe blogul său.

separator
Vera Brejneva și-a impus sora să slăbească!

“Datorită Verei și a blogului ei, am slăbit 4 kilograme. Acum îmi pot arăta tot corpul în poze. Vera, ești un adevărat stimul pentru mine, sunt mândră de tine!”, a scris sora interpretei.

Vera Brejneva și-a impus sora să slăbească!

Iată care sunt cele mai importante sfaturi oferite de Vera Brejneva!

  • Dacă vrei să fii stăpânul propriei vieți, începe cu corpul. Controlează-ți corpul pentru a nu te controla el pe tine. Între voi trebuie să existe o auto-disciplină. Sportul ar trebui să fie un mod de viață, și nu un fenomen temporar.
  • Dacă vrei să slăbești fără bani, trebuie să-ți micșorezi porțiile de mâncare și să nu combini mai mult de două produse. De Vera Brejneva și-a impus sora să slăbească!asemenea, trebuie să consumi fructe, legume și cereale, care costă puțin.
  • Trebuie să ai un exemplu demn de urmat. Eu o am pe mama, care la 62 de ani mai face sport, chiar dacă are 4 copii și 7 nepoți.
  • Ia-ți mâncarea cu tine unde nu ai pleca, nu mânca oriunde și orice. Aceasta este o salvare pentru organism și pentru tine.
  • Bea minim 1, 5 litri de apă. Un pahar când te trezești dimineața și câte unul înainte de fiecare masă. Nu bea apă în timp ce mănânci, ci cu 30 de minute înainte sau după masă.

Text: Sorina Țurcanu

Iurie Badicu despre cine a ajuns să fie Adrian Ursu!
Articolul anterior
O persoană din cinci este purtătoarea acestei bacterii periculoase, fără să ştie
Articolul următor
Alte articole interesante