Video! 5 exerciții pentru abdomen plat și tonifiat, pe care Vera Brejneva le face în fiecare zi!

Cine dacă nu ea poate fi admirată pentru o condiție fizică de invidiat și o siluetă de model. Exercițiile fizice sunt cheia succesului Verei Brejneva: artista se menține într-o formă fizică de milioane și asta datorită faptului că face zilnic exerciții pentru diferite grupuri de mușchi. Vera Brejneva a dezvăluit care sunt exercițiile sale preferate pentru un abdomen plat și tonifiat!

separator
faith-and-truth-the-fitness-formula-and-the-diet-of-vera-brezhneva

,,Sunt simple, dar foarte eficiente”, sugerează artista în vârstă de 35 de ani, subliniind faptul că în timpul efectuării exercițiilor fizice pentru zona abdominală, trebuie să pui accentul exclusiv pe acea zonă, dacă vrei să obții un rezultat mai bun.

Interpreta optează pentru ,,abdomene cu picioare”, acestea fiind unele dintre cele mai bune exerciții pentru această zonă, deoarece lucrează toți mușchii peretelui abdominal, cu precădere partea inferioară. Așadar!

Exercițiul nr. 1

Ridicarea și coborârea membrelor inferioare. Pentru a minimiza presiunea exercitată asupra zonei lombare, palmele se poziționează sub bazin. Repetă de 10 ori.Captură

Exercițiul nr. 2

Ridicarea bazinului, prin executarea unor mișcări scurte și rapide, cu picioarele flexate în șolduri.222

Exercițiul nr. 3

Ridicarea genunchilor la piept, cu picioarele flexate și încrucișate în porțiunea distală – un exercițiu simplu, care antrenează toate grupurile de mușchi –  mușchii inferiori, superiori și laterali ai abdomenului.3

Exercițiul nr. 4

Din aceeași poziție, ca în exercițiul precedent, genunchii se ridică, prin mișcări alternative, spre umărul opus – un exercițiu perfect pentru mușchii oblici ai abdomenului.4

Exercițiul nr. 5

Coborârea alternativă a picioarelor. Începe exerciţiul în poziţie culcată pe spate, cu brațele poziționate perpendicular la suprafața solului și picioarele flexate în genunchi la 90 de grade. Din această poziţie, coboară alternativ câte un picior ducând totodată braţele paralel solului. Repetă de 10 ori pe fiecare parte.5

Celora care încă nu au găsit cinci minute să facă aceste exerciții acasă, artista le sugerează un truc pentru tonifierea zonei abdominale – practicarea unor mișcări de relaxare-contractare a mușchilor abdominali, în repetate rânduri de-a lungul zilei, fie că vă aflați la birou, în transportul public ori mergeți pe stradă.

Reține! Exercițiile pentru abdomen nu te ajută doar să obții un abdomen plat și tonifiat, acestea sunt unele dintre cele mai eficiente exerciții pentru slăbit. Așadar, spor la treabă!

Vera Brejneva îți arată cum să execuți cele 5 exerciții pentru zona abdominală, pe care artista le face în fiecare zi!

Aura slăbește împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport

Ne apropiem cu pași rapizi de cel mai așteptat eveniment al acestui sezon: Finala ediției a 15-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”!

În calea spre remodelarea corporală, alături de tine este și artista  Aura, care zi de zi alege meniurile sănătoase din Cabinetul Personal, iar diminețile le începe cu antrenamentele create de specialiștii Centrului Online de Nutriție și Sport.

Ardem de nerăbdare să ne vedem cu tine la Webinarul GRATUIT, iar până atunci îți propunem să afli la ce etapă se află Aura după o săptămână de proiect! Video:

Simți și tu vibrațiile transmise de Aura? Deoarece noi suntem plini de încântare, întrucât ne așteaptă un LIVE exclusiv cu istorii de succes, invitați speciali, surprize și emoții.

Vrem să îți dăruim EMOȚII, pentru că tu ești ceea ce simți!

Înregistrează-te acum

Iar dacă dorești o consultație gratuită, dă click pe acest link și Ambasadorul te va contacta!

Cu drag Centru Online de Nutriție și Sport! Fii gata să fii surprins și motivat!

Aura alege stilul sănătos de viață alături de Centru Online de Nutriție și Sport

Află de ce interpreta Aura a decis să slăbească împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport, care este motivația ei și rezultatele la care dorește să ajungă în video de mai jos.

Deoarece a ales calea SĂNĂTĂȚII în Centru Online de Nutriție și Sport, am avut o discuție sinceră cu minunată interpretă, în care și-a dezvăluit scopurile și aspirațiile în a deveni cea mai bună versiune a sa. 

Află istoria ei, cum a decis să facă acest pas, în acest video!

Finala ediției a 15-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”  va fi cu adevărat deosebită, fiind că alături de Galina Tomaș va fi și coprezentatoarea, artista Aura!

Înregistrează-te cât mai curând la Webinarul GRATUIT , pentru că locurile sunt LIMITATE, iar informația pe care o vom oferi – enorm de valoroasă.

Accesează link-ul: https://event.webinarjam.com/register/

Noi credem în tine, noi știm că tu poți!

Finala ediției a 15-a a proiectului „Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”! Cel mai grandios eveniment al acestei primăveri

     15 ediții de sănătate, peste 20.000 kilograme slăbite, peste 24 ani de experiență, zeci de mii de femei fericite și 100 % scopuri atinse, iată ce înseamnă Centru Online de Nutriție și Sport.

Sărbătorește Finala ediției a 15-a împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport!

Fii alături de noi la WEBINARUL GRATUIT, pe data de 21.04.2022, ora 19:00, ca să celebrăm sănătatea.

☑️Află de la primele surse SECRETELE SĂNĂTĂȚII

În cadrul Webinarului vor fi prezenți Speakeri Specialiști în Nutriție și Sport care vor deschide pașii către o viață sănătoasă.

☑️Cunoaște ISTORII reale de SUCCES

Vom prezenta Top-ul participantelor cu cele mai multe kilograme slăbite în Ediția a 15-a a proiectului “Galina Tomaș îți cumpără kg”

☑️Alege cea mai SĂNĂTOASĂ comunitate ONLINE

Am pregătit SURPRIZE pentru cei prezenți la WEBINAR, pentru că vom da START înscrierile în cea de-a 16-a Ediție a proiectului!

Tu ești propriul scriitor al Istoriei tale de Succes, iar noi vom fi muza ta! Alege sănătatea, alege Centru Online de Nutriție și Sport!

Înregistrează-te la WEBINAhttps://event.webinarjam.com/register/40/nypxrb7oRUL GRATUIT și dă startul unei noi etape în viața ta!

Noi credem în tine, noi știm că tu poți!

Un pas concret pentru a-ți spori încrederea în tine: Clinica „Sancos” îți oferă cea mai modernă metodă pentru transplant de păr
Articolul anterior
Pe planeta Pământ a fost declarată ,,stare de urgență”
Articolul următor