Video! Îi atârnă peste tot pielea după ce a slăbit 72 kg în timp record!

John David Glaude este un băiat de 21 de ani care a slăbit 72 de kilograme. Tânărul era obez și ajunsese să cântărească 163 de kilograme. Într-o zi, acesta și-a dat seama că-și urăște corpul, așa că a decis să țină dietă și să meargă la sala de forță.

separator

„Eram gras, trist, singur și habar nu aveam cum să fiu fericit. Apoi, într-o noapte mi s-a schimbat viața, am decis că nu mai vreau să fiu obez și că nu mai vreau să mă urăsc. Știam că merit mai mult, că dacă voi continua așa, voi muri la 30 de ani”, a scris el pe contul personal de facebook.

Pe parcursul a șapte luni, acesta a reușit să slăbească 72 de kilograme, ajungând în prezent la doar 91 de kilograme.

John a rămas cu un surplus de piele inestetic. Acesta s-a dezbrăcat în fața camerei video pentru a arăta lumii întregi în ce hal arată.

„Când ești foarte gras, ești foarte conștient de cum arăți. Acum, când sunt îmbrăcat, mă simt comfortabil, însă dezbrăcat nu mă mai simt la fel de bine. Evident, acesta nu este idealul”, afirmă acesta.

Chiar dacă nu arată perfect, băiatul îi îndeamnă pe toți obezii să renunțe la kilogramele în plus.

„Nu ar trebui să lași niciodată surplusul de piele să te oprească din a-ți urmări visul. Chiar dacă îmi atârnă pielea, sunt fericit cu felul în care arăt acum. Acesta sunt eu și sunt mândru de asta”.

Sursa

Cum arată Maxim după naștere! Colegii au rămas șocați!
Articolul anterior
Femeia de carieră, fără copii, singură la 40 de ani este o bombă nucleară!
Articolul următor
Alte articole interesante