Echipa Unica Sport a promovat stilul activ de viață la ,,NO Rest OM Fest 2019”!

Antrenamente, zona de dans, zona pentru copii, rețete sănătoase, distracție și voie bună – de toate au avut parte cei care și-au dorit să participe la sărbătoarea NO Rest OM Fest 2019. Și în acest an, instructorii Unica Sport au fost prezenți la evenimentul ce promovează stilul sănătos și activ de viață.

separator

Cei care au ieșit pe scena improvizată NO Rest OM Fest, în acest weekend, 25 mai, au fost instructorii filialelor Mircea cel Bătrân și Atrium: Mihaela Raciula, Maria Railean, Tatiana Moțoc, Nicolae Sîrghii, Ababii Mihaela.

Mai mulți adepți ai stilului sănătos de viață s-au alăturat echipei și au probat antrenamentul Butt Lift – un antrenament de forță, ce presupune sculpturarea profundă a mușchilor, fără a ridica pulsul.

Antrenamentul este alcătuit din exerciții care au drept scop tonifierea coapselor, în special a mușchilor fisieri și, nu în ultimul rând, se pune accent pe sculptarea taliei. Tipul dat de antrenament este binevenit persoanelor ce-și doresc slăbire, tonofiere și modelare.

Iată și alte imagini din cadrul evenimentului:

       

Vrei să slăbești, să-ți modelezi sau tonifiezi corpul? Completează formularul online sau sună la nr 0 (68) 75 22 23 și vino la 1 antrenament GRATUIT!

Valentina Naforniță și Mihai Dogotari: “Ne leagă jumătate de viață împreună”
Articolul anterior
Sfaturi înțelepte de la Mahatma Gandhi!
Articolul următor
Alte articole interesante