Echipa Unica SPORT a promovat stilul sănătos de viață la Festivalul ,,Bucurie în mișcare”!

Cea de-a treia ediție a Festivalului „Bucurie în Mișcare” a adunat sute de oameni iubitori de mișcare, adrenalină și stil sănătos de viață, duminică, pe 9 septembrie, în campusul Universității Tehnice din Moldova. Festivalul cu sloganul „Alege mișcarea azi” a reunit copii, părinți, tineri și familii, dar și sportivi amatori și profesioniști, într-o zi plină de mișcare, muzică și culoare, împărtășind împreună aceleași pasiuni!

separator

Echipa Unica SPORT, care are cea mai mare rețea de săli de sport din Moldova, au promovat stilul sănătos de viață la Festivalul ,,Bucurie în Mișcare”!

Adulții, dar și copiii de diferite vârste, s-au simțit minunat practicând în aer liber exerciții fizice, vesel, energizant și distractiv, trezindu-le celor prezenți buna dispoziție și dorința de a face mișcare în mod regulat pentru a avea un corp puternic și sănătos.

Festivalul ,,Bucurie în Mișcare” a fost inițiat în 2012. Fiind o caravană a sportului și a mișcării în comunitate, festivalul a traversat, până în prezent, mai multe orașe din România, iar în anul 2016 a ajuns pentru prima dată în Republica Moldova.

Evenimentele “Bucurie în Mișcare” își propun să promoveze sportul în masă, mișcarea și competiția în comunitate, dar și să fie un spațiu de promovare a educației pentru tineri. În anii 2016 și 2017, Festivalul a fost organizat atât în Chișinău, cât și în alte 3 orașe din Moldova, și a implicat mii de copii și de persoane care iubesc mișcarea.

În acest an, Fstivalul ,,Bucurie în Mișcare” a fost organizat de către Asociația 11even din România, alături de AVI-Moldova, cu susținerea companiei Kaufland.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.250 de magazine în 7 țări. Programele de responsabilitate socială reprezintă o componentă cheie în strategia companiei. Cea mai mare parte a proiectelor sunt desfășurate în parteneriat cu asociații nonguvernamentale regionale sau naționale și urmăresc implementarea de programe sociale complexe ce se adresează unor grupuri mari de beneficiari. Pe lângă educație și sănătate, Kaufland sprijină proiecte dedicate protecției mediului înconjurător și a celor care au ca obiectiv promovarea unui stil de viață sănătos prin intermediul activităților sportive și adoptarea unei nutriții echilibrate.

Vitamina B12 este esențială pentru o femeie după 40 de ani. Iată ce simptome indică lipsa acesteia în organism!
Articolul anterior
Trucuri cum să-ți deschizi culoarea părului, folosind doar ingrediente naturale
Articolul următor
Alte articole interesante