Ești prea slabă și vrei să iei în greutate? Iată soluția potrivită pentru tine!

Majoritatea femeilor doresc să slăbească, însă există și fete care, dimpotrivă, vor să se îngrașe și nu reușesc.

separator

Dacă te numeri și tu printre acestea trebuie să știi că, de fapt, ca și în cazul slăbitului, trebuie să urmezi sfaturi sănătoase, care să te ajute să te îngrași uniform. Iar un alt aspect pe care trebuie să îl cunoști este că, atunci când vrei să iei în greutate, este important, pentru corpul tău sănătos, să adaugi masă musculară, nu grăsime.

Prin urmare, acest lucru se poate face sănătos cu ajutorul specialiștilor din domeniul sportului și nutriției, care îți vor indica tipul de mișcare și exercițiile potrivite pentru tine, dar și te vor ajuta să adopți o alimentație corectă. Între timp, vei observa că sportul îți reglează metabolismul și pofta de mâncare, te ajută să dormi mai bine, ameliorează starea de spirit, iar organismul tău se simte mult mai puternic și plin de energie.

La Unica Sport poți nu doar să slăbești, dar, la necesitate, să și adaugi masă musculară!

Ludmila cântărea 47 de kilograme. Cu această greutate nu se simțea bine nici fizic, nici moral. Făcea tot posibilul să adauge masă musculară, însă toate eforturile erau fără succes. Până să ajungă la Unica Sport, filiala Mircea cel Bătrân. Aici, instructorul Grozav Ecaterina a ajutat-o să pună pe ea 11 kilograme, în decurs de 6 luni.

Cum arată Ludmila acum, vezi în video-ul de mai jos!

Ore numărate până la startul celei de-a 6-a ediții a proiectului ”Galina Tomaș îți cumpără kg”!
Articolul anterior
Sfaturi pentru îngrijirea delicată a zonei intime!
Articolul următor
Alte articole interesante