4 exerciții pentru tonifierea coapselor acasă!

portret
Maria Răilean,
Instructor Unica Sport

Primăvara începem să ne dezgolim picioarele. Deci, trebuie să depunem toate eforturile pentru a avea această parte a siluetei tonifiată și fără celulită. Maria Răilean, instructor Unica Sport, îți propune 4 exerciții simple pe care le poți face la domiciliu.

Coapse sculptate

În poziția ortostatică inspiră, la așezare expiră. Ai grijă ca genunchii să nu treacă de linia degetelor. Simte coapsa posterioară și fesele.Atunci când duci piciorul lateral, încordează abdomenul și piciorul de sprijin pentru a-ți ține echilibrul. Realizează exercițiul de 20 de ori cu un picior, apoi cu celălalt.

1


Coapse interne fără grăsime

Așază-te în poziție culcată lateral, cu sprijin pe antebraț. Inspiră pe nas la relaxarea muşchilor şi expiră pe gură la contracţia acestora. Atunci când ridici piciorul, simte coapsa internă. Încordează abdomenul pe tot parcursul efectuării exercițiilor. Pentru a crește intensitatea exercițiilor, ține în mână o ganteră. Realizează exercițiul de 20 de ori cu un picior, apoi schimbă poziția și repetă-le cu celălalt picior.

2


Coapse reliefate

Stai în poziția culcată lateral, cu sprijin pe antebraț și cu picioarele extinse anterior. Inspiră pe nas la relaxarea muşchilor şi expiră pe gură la contracţia acestora. Gantera din mână te ajută să simți mușchiul coapsei. Repetă exercițiul de 20 de ori, apoi schimbă poziția şi efectuează aceeași mișcare cu celălalt picior. Acest exercițiu antrenează toţi muşchii coapsei.

3


Coapse tonifiate

Așază-te în poziția patrupedă. Ai grijă să ții mâinile la nivelul umerilor, abdomenul încordat și spatele drept. Ține un picior lateral, extinde-l paralel solului, apoi ridică-l și flexează-l. Extinde-l din nou și revino la poziția inițială. Inspiră pe nas la relaxarea muşchilor şi expiră pe gură la contracţia acestora. Repetă mișcările de 10 ori cu un picior, apoi cu celălalt.

4

Aura slăbește împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport

Ne apropiem cu pași rapizi de cel mai așteptat eveniment al acestui sezon: Finala ediției a 15-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”!

În calea spre remodelarea corporală, alături de tine este și artista  Aura, care zi de zi alege meniurile sănătoase din Cabinetul Personal, iar diminețile le începe cu antrenamentele create de specialiștii Centrului Online de Nutriție și Sport.

Ardem de nerăbdare să ne vedem cu tine la Webinarul GRATUIT, iar până atunci îți propunem să afli la ce etapă se află Aura după o săptămână de proiect! Video:

Simți și tu vibrațiile transmise de Aura? Deoarece noi suntem plini de încântare, întrucât ne așteaptă un LIVE exclusiv cu istorii de succes, invitați speciali, surprize și emoții.

Vrem să îți dăruim EMOȚII, pentru că tu ești ceea ce simți!

Înregistrează-te acum

Iar dacă dorești o consultație gratuită, dă click pe acest link și Ambasadorul te va contacta!

Cu drag Centru Online de Nutriție și Sport! Fii gata să fii surprins și motivat!

Aura alege stilul sănătos de viață alături de Centru Online de Nutriție și Sport

Află de ce interpreta Aura a decis să slăbească împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport, care este motivația ei și rezultatele la care dorește să ajungă în video de mai jos.

Deoarece a ales calea SĂNĂTĂȚII în Centru Online de Nutriție și Sport, am avut o discuție sinceră cu minunată interpretă, în care și-a dezvăluit scopurile și aspirațiile în a deveni cea mai bună versiune a sa. 

Află istoria ei, cum a decis să facă acest pas, în acest video!

Finala ediției a 15-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”  va fi cu adevărat deosebită, fiind că alături de Galina Tomaș va fi și coprezentatoarea, artista Aura!

Înregistrează-te cât mai curând la Webinarul GRATUIT , pentru că locurile sunt LIMITATE, iar informația pe care o vom oferi – enorm de valoroasă.

Accesează link-ul: https://event.webinarjam.com/register/

Noi credem în tine, noi știm că tu poți!

Finala ediției a 15-a a proiectului „Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”! Cel mai grandios eveniment al acestei primăveri

     15 ediții de sănătate, peste 20.000 kilograme slăbite, peste 24 ani de experiență, zeci de mii de femei fericite și 100 % scopuri atinse, iată ce înseamnă Centru Online de Nutriție și Sport.

Sărbătorește Finala ediției a 15-a împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport!

Fii alături de noi la WEBINARUL GRATUIT, pe data de 21.04.2022, ora 19:00, ca să celebrăm sănătatea.

☑️Află de la primele surse SECRETELE SĂNĂTĂȚII

În cadrul Webinarului vor fi prezenți Speakeri Specialiști în Nutriție și Sport care vor deschide pașii către o viață sănătoasă.

☑️Cunoaște ISTORII reale de SUCCES

Vom prezenta Top-ul participantelor cu cele mai multe kilograme slăbite în Ediția a 15-a a proiectului “Galina Tomaș îți cumpără kg”

☑️Alege cea mai SĂNĂTOASĂ comunitate ONLINE

Am pregătit SURPRIZE pentru cei prezenți la WEBINAR, pentru că vom da START înscrierile în cea de-a 16-a Ediție a proiectului!

Tu ești propriul scriitor al Istoriei tale de Succes, iar noi vom fi muza ta! Alege sănătatea, alege Centru Online de Nutriție și Sport!

Înregistrează-te la WEBINAhttps://event.webinarjam.com/register/40/nypxrb7oRUL GRATUIT și dă startul unei noi etape în viața ta!

Noi credem în tine, noi știm că tu poți!

Nicoleta Nucă s-a transformat în Michael Jackson
Articolul anterior
Angajaţii la o fabrică, obligaţi să poarte pamperşi pentru că nu au voie la toaletă! Vezi în ce ţară se întâmplă asta
Articolul următor