5 exerciții pentru coapse ferme!

portret copy
Corina Malii,
instructor Unica Sport

Fiecare femeie își dorește un corp sculptat, mai ales că afară se încălzește și, încet-încet, vor lăsa hainele groase. Deoarece coapsele sunt zona problematică la majoritatea tinerelor, instructorul Unica Sport, Corina Malii, își propune 5 exerciții eficiente pentru picioare frumoase.

separator
Coapse și brațe lucrate

Începe exercițiul în poziție ortostatică, cu brațele sus și cu un picior în față. Ține într-o mână o ganteră (menține-o sus pe tot parcursul exercițiului). În continuare, flexează piciorul din față și du brațul la genunchiul piciorului flexat, apoi la vârful degetelor celuilalt picior, pe diagonală. În continuare, revino cu brațul la genunchiul piciorului flexat, apoi la poziția inițială. Inspiră pe nas, atunci când mușchii sunt relaxați și expiră pe gură, la contracția lor. Repetă mișcarea de 15 ori într-o direcție și de 15 ori în cealaltă direcție.

1


Coapse interne ferme

Începe exercițiul în poziție ortostatică, cu picioarele depărtate. Ține brațele flexate în față cu câte o ganteră. În continuare, efectuează o fandare laterală într-o direcție, apoi în cealaltă direcție. Inspiră pe nas, atunci când mușchii sunt relaxați și expiră pe gură, la contracția lor. Repetă exercițiul de 15 ori.

2


Picioare frumoase

Începe exercițiul în poziție ortostatică, cu picioarele depărtate, cu vârfurile orientate în părți. Ține brațele pe talie, câte o ganteră în fiecare mână. În continuare, efectuează o genoflexiune, ridică-te pe vârful degetelor, apoi revino cu toată talpa pe podea. Inspiră pe nas, atunci când mușchii sunt relaxați și expiră pe gură, la contracția lor. Repetă mișcarea de 15 ori.

3


Coapse și fese tonifiate

Începe exercițiul în poziție patrupedă, cu un picior extins paralel solului. În continuare, du piciorul extins după piciorul flexat. Revino la poziția inițială. Inspiră pe nas, atunci când mușchii sunt relaxați și expiră pe gură, la contracția lor. Repetă mișcarea de 15 ori cu un picior și de 15 ori cu celălalt picior.

4


Coapse reliefate

Începe exercițiul cu sprijin pe brațe și vârful degetelor de la un picior. Pe celălalt picior, ține-l ridicat maximal. În continuare, flexează piciorul de sus în lateral în unghi de 90 de grade, apoi apropie-l spre cot. Inspiră pe nas, atunci când mușchii sunt relaxați și expiră pe gură, la contracția lor. Repetă mișcarea de 15 ori cu un picior și de 15 ori cu celălalt picior.

5

Armata nevăzută a femeilor divorțate
Articolul anterior
Mama Vioricăi Nagacevschi navighează pe internet la 75 de ani!
Articolul următor
Alte articole interesante