5 exerciții pentru picioare sexy!

portret
Ecaterina Grozav,
instructor Unica Sport

Vrei în această vară să atragi toată atenția asupra picioarelor tale? Să nu le mai ascunzi în pantaloni sau fuste lungi? Ecaterina Grozav, instructor Unica Sport, te va ajuta să obții picioare de model.

Coapse tonifiate!

  1. Din poziţia ortostatică efectuează o fandare în posterior cu piciorul pe diagonală. Ţine mâinile la talie, spatele drept, iar abdomenul încordat.
  2. Din această poziție, ridică-te şi extinde piciorul lateral, paralel solului.

Repetă exercițiul de 20 de ori, după care schimbă piciorul. Acest exerciţiu este destinat încălzirii muşchilor coapselor şi feselor.

1

Coapse reliefate!

  1. Cu braţele extinse anterior, efectuează o fandare în posterior. Ţine spatele drept, iar abdomenul încordat.
  2. Din această poziție, ridică-te, aducând piciorul în față, astfel încât să formezi între coapsă și gambă un unghi de 90 de grade.

Repetă exercițiul de 20 de ori, după care schimbă piciorul. Această mişcare antrenează muşchii coapsei anterioare şi ai fesei.

2

Fese fără celulită!

  1. Începe exercițiul aşezată pe fese cu picioarele extinse, sprijinindu-te pe palme.
  2. Din această poziție, ridică bazinul, ducând un picior sus, apoi revin-o în poziţia iniţială. Ai grijă să ţii spatele drept, iar abdomenul încordat.

Exerciţiul dat antrenează muşchii fesieri. Repetă-l de 20 de ori, după care schimbă piciorul. Inspiră pe nas la relaxarea muşchilor şi expiră la contracţia acestora.

3

Coapse ferme!

  1. Începe exercițiul în poziție laterală, sprijinindu-te pe brațul drept, cu bazinul fixat sus și cu o mână la talie. Încordează abdomenul şi ţine spatele fixat, astfel vei putea reţine poziţia dată.
  2. Din această poziție, du un picior sus, paralel solului, apoi coboară-l jos.

Efectuează acest exerciţiu de 20 de ori, după care schimbă piciorul. Vei antrena coapsa laterală. Inspiră pe nas în poziţia iniţială şi expiră pe gură când contracţi muşchii.

4

Fesieri dezvoltați!

  1. Începe exerciţiul în poziţia patrupedă, sprijinindu-te pe mână și picior asimetric. Extinde cealaltă mână şi picior la același nivel cu trunchiul și bazinul. Spatele este drept şi paralel solului, iar abdomenul este contractat.
  2. Din această poziție, du mâna la piciorul flexat posterior, apoi revin-o în poziţia iniţială.

Acest exercițiu antrenează muşchii fesieri. Repetă-l de 20 de ori, după care lucrează cu cealaltă mână şi picior. Inspiră pe nas când muşchiul este relaxat şi expiră pe gură când muşchiul este contractat.

5

Ce trebuie să ştie gravidele care vor să-şi petreacă vacanţa la mare
Articolul anterior
Vrei sâni fermi? Apucă-te de spălat vesela!
Articolul următor
Alte articole interesante