6 exerciții pentru brațe și sâni fermi!

portret
Ana Stepanovici,
Instructor Unica Sport

În sezonul cald, majoritatea femeilor se complexează din cauza pielei lăsate de pe brațe. De aceea, instructorul Unica Sport, Ana Stepanovici, ți-a pregătit 6 exerciții care-ți vor tonifia brațele. Exersându-le de 3 ori pe săptămână, vei obține rezultatul dorit- brațe frumoase  și reliefate.

separator

Brațe și spate sănătos

Începe exercițiul în poziție ortostatică, cu picioarele depărtate, cu trunchiul înclinat în față, ține în mâini câte o ganteră.  În continuare, flexează brațele în lateral astfel încât să formezi un unghi de 90 de grade. Inspiră pe nas, atunci când mușchii sunt relaxați și expiră pe gură, la contracția lor. Repetă mișcarea de 20 de ori.

1


Brațe și sâni frumoși

Începe exercițiul în poziție ortostatică, cu trunchiul înclinat în față, cu brațele extinse lateral, paralel solului, ține în mâini câte o ganteră.  În continuare, flexează brațele spre piept. Inspiră pe nas, atunci când mușchii sunt relaxați și expiră pe gură, la contracția lor. Repetă mișcarea de 20 de ori.

2


Brațe tonifiate

Începe exercițiul în poziție ortostatică, cu un braț și un picior flexat și cu un braț și un braț extins. Ține trunchiul ușor înclinat în față și în brațul extins o ganteră. În continuare flexează brațul, apoi extinde-l paralel solului, în posterior. Inspiră pe nas, atunci când mușchii sunt relaxați și expiră pe gură, la contracția lor. Repetă mișcarea de 15 ori cu un braț și de 15 ori cu celălalt braț.

3


Brațe reliefate

Începe exercițiul în poziție ortostatică, cu un braț extins sus și unul pe lângă corp. În continuare, flexează concomitent ambele brațe în unghi de 90 de grade. Inspiră pe nas, atunci când mușchii sunt relaxați și expiră pe gură, la contracția lor. Repetă exercițiul de 15 de ori, apoi schimbă brațele și repetă exercițiul de încă 15 ori.

4


Brațe și spate antrenat

Începe exercițiul în poziție ortostatică, cu brațele extinse sus. Ține în mâini un elastic. În continuare, extinde elasticul într-o direcție, flexând un braț, apoi în cealaltă direcție, flexând celălalt braț. Inspiră pe nas, atunci când mușchii sunt relaxați și expiră pe gură, la contracția lor. Repetă exercițiul de 20 de ori.

5


Brațe și sâni fermi

Începe exercițiul cu sprijin pe brațele extinse și genunchi. În continuare, flexează brațele și du trunchiul cât mai aproape de saltea. Inspiră pe nas, atunci când mușchii sunt relaxați și expiră pe gură, la contracția lor. Repetă exercițiul de 20 de ori.

6

Imagini fierbinți cu Dan Bălan și Olga Romanovskaya. Vezi videoclipul!
Articolul anterior
Nicoleta Nucă, cu fundul la vedere. A imitat-o pe Jennifer Lopez!
Articolul următor
Alte articole interesante