Brațe grațioase în 5 pași!

portret2
Natalia Gorgos,
instructor Unica Sport

Odată cu trecerea timpului, pielea de la nivelul brațelor atârnă inestetic și se umple de celulită. Totuși, dacă vei face zilnic exerciții pentru tricepși, brațele tale vor deveni mai ferme și mai atrăgătoare. Gorgos Natalia, instructor Unica Sport, îți propune 6 exerciții pentru brațe grațioase, care le vei efectua cu ajutorul ganterelor și elasticului.

Exercițiu pentru brațe fără celulită

1.      Începe exerciţiul în poziţia ortostatică, cu picioarele depărtate la nivelul umerilor. Ține o mână la talie și cealaltă flexeaz-o după cap.

2.      Extinde elasticul sus și revino la poziția inițială.

Repetă mișcarea de 20 ori. Apoi schimbă celălalt braț. Acest exercițiu antrenează mușchiul triceps.

1


Exercițiu pentru brațe ferme

1.      Începe exerciţiul în poziţia ortostatică, cu picioarele la nivelul umerilor. Flexează braţele anterior, astfel încât elasticul să cuprindă spatele şi anterior să fie îmbrăcat pe palme.

2.      Du brațele anterior, paralel solului, extinzând maxim elasticul. Apoi revino la poziţia iniţială.

Repetă exercițiul de 20 de ori. Această mişcare antrenează muşchiul triceps și biceps.

2


Exercițiu pentru brațe frumos lucrate

1.      Începe exerciţiul în poziţia ortostatică, cu picioarele la nivelul umerilor, ținând elasticul extins la ambele picioare și brațe.

2.      Flexează brațele anterior, astfel încât să formezi între braț și antebraț un unghi de 90 de grade. Apoi revino la poziţia iniţială.

Inspiră pe nas la relaxarea muşchiului şi expiră pe gură la contracţia acestuia. Exerciţiul dat antrenează muşchiul biceps. Repetă-l de 20 de ori.

3


Exercițiu pentru brațe de invidiat

1.      Începe exerciţiul în poziţie culcată pe spate, cu brațele extinse în sus, perpendicular solului şi cu picioarele flexate.

2.      Flexează brațele la nivelul capului. Apoi revino la poziţia iniţială.

Inspiră pe nas la relaxarea muşchiului şi expiră la contracţia acestuia. Repetă exercițiul de 20 de ori cu ajutorul ganterelor de 1-2 kg. Acest exerciţiu este destinat antrenării muşchiului triceps și biceps.

5


Exercițiu pentru brațe de invidiat


Exercițiu pentru brațe grațioase

1.      Sprijină-te pe palme și pe tălpi, ține brațele extinse, picioarele flexate și ține trunchiul la același nivel cu bazinul, paralel solului.

2.      Flexează brațele, ducând coatele în posterior.

Exerciţiul dat antrenează muşchiul triceps. Repetă-l de 20 de ori.

6

Master class Antos: cum să-ți faci singură parfumul și crema de mâini!
Articolul anterior
Ce se întâmplă dacă mănânci miere cu nuci
Articolul următor
Alte articole interesante