Chișinăuienii s-au bucurat în mișcare împreună cu echipa Unica Sport!

Cea mai amplă inițiativă de promovare a mișcării în masă, ”Bucurie în Mișcare” a ajuns la Chișinău. Părinți și copii, activi și plini de energie pozitivă, au venit să participe la diverse jocuri sportive și distractive în Parcul Dendrariu al Capitalei. Participanții s-au bucurat în mișcare alături de echipa Unica Sport care a fost reprezentată de trei instructori profesioniști în frunte cu Stela Croitor,  managerul filialei Botanica.

separator
unica unica2
”Noi astăzi am venit aici împreună cu o echipă de instructori Unica Sport și  vom face un complex de exerciții în tempou dansant, mișcări de încălzire. Această echipă este pentru prima oară aici și e la prima experiență  la Festivalul ”Bucurie în Mișcare”, însă nu și singura pentru Unica Sport”, ne-a declarat Stela Croitor.

Pe un teren special amenajat, copiii și părinții jucau mini fotbal, mini basket, tir cu arcul sau tenis de câmp. Pentru că i-am văzut atât de entuziasmați, am fost curioşi să aflăm ce rol are mișcarea în viața lor și cât de des practică sportul.

8unica unica6 unica8 unica56
”Eu frecventez des sălile Unica Sport, fac fitness. O fac pentru sănătate în primul rând, nu neapărat pentru a slăbi, dar și pentru a avea mai mare încredere în mine”, a recunoscut Elena Capaclî, participantă la Festivalul ”Bucurie în Mișcare”.

 

”În fiecare zi facem mișcare la serviciu, acasă. Am venit aici cu micuții pentru ca să se distreze”, ne-a spus Angela, o altă participantă la Festivalul ”Bucurie în Mișcare”.
”Noi am venit în parc și ne-am bucurat când am văzut că e și copetiție aici. Sportul ocupă un loc important în viața nostră, însă acum suntem cu copilul în concediu de maternitate și facem mișcare doar alergând după el”, a recunoscut Veronica, o proaspătă mămică prezentă la festival împreună cu odorașul său.

“Bucurie in Mișcare” este un proiect de promovare a sportului și mișcării demarat în România acum 5 ani și reprezintă cea mai mare campanie de promovare a mișcării de peste Prut. Anul acesta, în perioada 12 mai – 4 iunie, evenimentul s-a desfăşurat în 16 oraşe din România. În Republica Moldova a avut loc de pe data de 22-25 iunie la Chișinău, iar anterior și în alte trein orașe din țară: Orhei, Bălți și Cahul.

Aura slăbește împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport

Ne apropiem cu pași rapizi de cel mai așteptat eveniment al acestui sezon: Finala ediției a 15-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”!

În calea spre remodelarea corporală, alături de tine este și artista  Aura, care zi de zi alege meniurile sănătoase din Cabinetul Personal, iar diminețile le începe cu antrenamentele create de specialiștii Centrului Online de Nutriție și Sport.

Ardem de nerăbdare să ne vedem cu tine la Webinarul GRATUIT, iar până atunci îți propunem să afli la ce etapă se află Aura după o săptămână de proiect! Video:

Simți și tu vibrațiile transmise de Aura? Deoarece noi suntem plini de încântare, întrucât ne așteaptă un LIVE exclusiv cu istorii de succes, invitați speciali, surprize și emoții.

Vrem să îți dăruim EMOȚII, pentru că tu ești ceea ce simți!

Înregistrează-te acum

Iar dacă dorești o consultație gratuită, dă click pe acest link și Ambasadorul te va contacta!

Cu drag Centru Online de Nutriție și Sport! Fii gata să fii surprins și motivat!

Aura alege stilul sănătos de viață alături de Centru Online de Nutriție și Sport

Află de ce interpreta Aura a decis să slăbească împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport, care este motivația ei și rezultatele la care dorește să ajungă în video de mai jos.

Deoarece a ales calea SĂNĂTĂȚII în Centru Online de Nutriție și Sport, am avut o discuție sinceră cu minunată interpretă, în care și-a dezvăluit scopurile și aspirațiile în a deveni cea mai bună versiune a sa. 

Află istoria ei, cum a decis să facă acest pas, în acest video!

Finala ediției a 15-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”  va fi cu adevărat deosebită, fiind că alături de Galina Tomaș va fi și coprezentatoarea, artista Aura!

Înregistrează-te cât mai curând la Webinarul GRATUIT , pentru că locurile sunt LIMITATE, iar informația pe care o vom oferi – enorm de valoroasă.

Accesează link-ul: https://event.webinarjam.com/register/

Noi credem în tine, noi știm că tu poți!

Finala ediției a 15-a a proiectului „Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”! Cel mai grandios eveniment al acestei primăveri

     15 ediții de sănătate, peste 20.000 kilograme slăbite, peste 24 ani de experiență, zeci de mii de femei fericite și 100 % scopuri atinse, iată ce înseamnă Centru Online de Nutriție și Sport.

Sărbătorește Finala ediției a 15-a împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport!

Fii alături de noi la WEBINARUL GRATUIT, pe data de 21.04.2022, ora 19:00, ca să celebrăm sănătatea.

☑️Află de la primele surse SECRETELE SĂNĂTĂȚII

În cadrul Webinarului vor fi prezenți Speakeri Specialiști în Nutriție și Sport care vor deschide pașii către o viață sănătoasă.

☑️Cunoaște ISTORII reale de SUCCES

Vom prezenta Top-ul participantelor cu cele mai multe kilograme slăbite în Ediția a 15-a a proiectului “Galina Tomaș îți cumpără kg”

☑️Alege cea mai SĂNĂTOASĂ comunitate ONLINE

Am pregătit SURPRIZE pentru cei prezenți la WEBINAR, pentru că vom da START înscrierile în cea de-a 16-a Ediție a proiectului!

Tu ești propriul scriitor al Istoriei tale de Succes, iar noi vom fi muza ta! Alege sănătatea, alege Centru Online de Nutriție și Sport!

Înregistrează-te la WEBINAhttps://event.webinarjam.com/register/40/nypxrb7oRUL GRATUIT și dă startul unei noi etape în viața ta!

Noi credem în tine, noi știm că tu poți!

Iurie Badicu: „Nu-mi plac feministele care exagerează în emancipare până la absurd!”
Articolul anterior
Victoria Bonya este moldoveancă
Articolul următor