10 motive pentru care merită să participi la ediția a VI-a a Taberei de Detox cu Galina Tomaş!

În ultima lună a primăverii, am pregătit o surpriză pentru tine. Tabăra de Detox cu Galina Tomaș te invită în perioada 11 – 13 Mai 2018, în sânul naturii, la Pensiunea Turistică Eco Vila Orhei, regiunea Orheiului Vechi. Special pentru tine, Cabinetul de nutriție Galina Tomaș pregătește un program exclusiv care te va ajuta să-ţi detoxifiezi atât corpul, cât şi mintea!

separator

Timp de 3 zile, vei avea o alimentaţie bogată în fibre și minerale, bazată pe sucuri naturale împreună cu alte băuturi esențiale în procesul de detoxifiere. Iar dacă eşti foarte ocupat, dar vrei să fii alături de Cabinetul de nutriție Galina Tomaș, tu decizi în ce zile vei veni, procură un pachet de trei sau două zile.

Şi asta nu e tot! Zilnic vei avea parte de seminare, antrenamente, pentru a avea o energie fizică, mentală și spirituală de invidiat. Alături de tine va fi cea mai profesionistă echipă, care știe totul în materie de sport și detox si care te va ajuta sa-ti incarci bateriile la 100%.

Galina Tomaș, doctor în ştiinte medicale, nutriţionist, magistru în sănatate publică şi sport, membru al Asociaţiei medicilor din Republica Moldova, te va ajuta să înţelegi şi să aplici regulile stilului sănatos de viaţă.

Dinu Dabija, managerul proiectului “Tabăra de Detox cu Galina Tomaș”, maestru internațional în sport, antrenor Unica Sport, te va ghida pe toată perioada aflării la tabără și îți va oferi cele mai dinamice antrenamente.

Olesea Svecla, actriță, regizor, antrenor și nu în ultimul rând tânără mamă. Face parte din proiectul “Tabăra de Detox cu Galina Tomaș” și va fi aproape de fiecare participant pentru a oferi detalii!

Alături de echipa cabinetului de nutriție Galina Tomaș vor fi cei mai calificați antrentrenori și personalități notorii, care te vor face să te simți de milioane.

Află 10 motive pentru care merită să vii la Tabăra de Detox cu Galina Tomaş care va avea loc pe 11-13
mai 2018, în sânul naturii, la Pensiunea Turistică Eco Vila Orhei.

Echipei “Tabăra de Detox cu Galina Tomaș” îi pasă de sănătatea ta, de aceea, vei avea parte de o paletă largă de activități:
➡ Detox cu sucuri
➡ Hidratare cu apă structurată și ionizată Kangen
➡ Antrenamente sportive (metoda Unica, Yoga, Pilates, Aqua)
➡ Seminare susținute de cei mai buni specialiști
➡ Master Class
➡ Salină
➡ Bazin
➡ Saună Masaj (opțional)
➡ Relaxare și conectare cu natura

Înscrie-te la Tabără de Detox cu Galina Tomaş la telefonul 061041515 şi învaţă să slăbeşti sănătos!
Grăbeşte-te locurile sunt limitate !!!

Expoziție de picturi și covoare țesute la Sărătenii Vechi, la casa părintească a pictorului Leonid Popescu
Articolul anterior
Concurs! Votează sculptura pe care ai vrea să o vezi în parcul Valea Trandafirilor din Capitală
Articolul următor
Alte articole interesante